Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели другар ти, човекот од внатре рече дека ќе се кренеме ко Титаник? :D
pa ubavo mu rekol, i so titanik na pocetkot imase euforija, obobobob kako ke tleeme so brodov, ima cel okean da go osvoime, i potona instantno i umre od smrt.
Taka da Kire uste ednas bese vo pravo, nesakajki ovoj pat.

Гачевски 20’ искача на триесет метри од гол и им се дере на играчите.. кај го има бе ова?
Како му паѓаше топката од раце, комедии. Само што работава не е за смеење, за плачење е...

Bruka ! Za ova denes treba na site navivaci parite da im gi vratat moronive !!! i site sto pisavte za Gachevski ste vo pravo , amatercina kockarska na koj sto site mu se krivi a on e krivec sekoja utakmica za po eden gol najmalce , denes bas jako nagazi pa duri dva gola im pokloni kretenot .. Mlitava ymrena igra site zemale stojat , mishko kutriot nemoese da odi posle 15min ama ne e kriv on sekako e skoro 40god sto da ocekues .. Strancine mi se cini deka se najloshi doneseni vo eden preoden rok ikada , pedrinho i shushnjara se Messi i Ronaldo za emigrantive .. Ne ocekuva mucna bitka za opstanok pod uslov dur e pauzata da se sredime vo klubot, inaku fix sme za ispagjanje so ovie sto igraat a bogami i tie sto gi vodat .

Следи пауза, се надевам следат и промени... Марш од Вардар за стоката криминална!

FB_IMG_1725126836378.jpg

После тоа скандирање и на овие двете не им се седи до Миленко :notworthy: ..

Ни своите не го сакаат ...

Од правна гледна точка, пакетот акции уште е 100% на Комити?

Мене ми е само страв да не биде некоја беља уште поголема, дали сега дали во иднина кога би тргнало на подобро, и сељачиштево се дрзне да намести некоја утакмица и трајно да го осакатат Вардар. Си има он историја и со тоа.

Дефинитивно изборот он да биде прв човек на Вардар и да ги влече конците поттикнува сомнеж дека некој сака да го дотолчи Вардар.

После ова денес и ние сакаме Николов да дојде кај нас...ме чуди и Најдовски што се врати...

preku kurov neka go ostavat Vardar nas na raat site ne unistija od prv do posleden da ni se sitat siiptarite i site dusmani ova vise ne e realno vakov progon nad eden klub brend na drzavata brend na balkanot slobodno mozam da kazam neka idat u kurac site se iznervirav ajt

Резил , катастрофа , дно ..

Во право бевте дека уште накај 4-5 коло ке почне да се пее против Миленко и патот ке тргне надоле ..

Кореецот Ким е дрво , Донгбо денес многу грешки , Мицевски исто слаб , оној Мециновиќ од Беса си даде автогол ..

Со еден милион евра буџет а ние со овој тим се бориме за опстанок , на 0-3 Воска можеше и до 0-4 ни играа како да се Реал Мадрид ..

Следува репрезентативна пауза , Миленко уште денес треба да си поднесе оставка и да дојде човек кој разбира фудбал ..

Но поголем проблем ке биде ако реши да остане и да седи во управа , е така ми мириса на хаос ..

Како беше она твоето? Не е сега исто, сега ВМРО се на власт…

Back
На врв Bottom