Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој контакт (телефон/мејл) од некој кој е одговорен за акредитации (за фотографи) за Вардар - Пелистер?

Слаба еуфорија некако ,дајте да грмене тренинг пред струмица или некој собир , караван нешто многу мирно пред сезонава

Не верувам.Ќе треба најмалку година дена и повеќе да влезат официјално како трет оператор во Македонија и од кој се бара физички да биде присутен со свои антени итн.опрема.
Повеќе да е унгарска компанија од друга индустрија.
Шкупи добиваат денеска јак спонзор од Турција.
Многу бавно се работи околу Вардар.
Брза реализација и исполнување на ветеното.

Страшен состав, штета што испаднавме од унгарците. Сепак фризурата на Гајур Садики е нешто непроценливо:icon_lol:. Љупчо Марковски-Калц може вода да му носи:sneaky:.

Првпат татко ми ме однесе на Градски токму на оваа утакмица.
Како низ магла се сеќавам како некој пред мене на Јужна фрли конфети кога дадовме гол.
Паметам и кога Јовчев прими гол од далеку со лоб.
Спомени.....

Ден пред утакмица тук и таму по некој срамежлив пост, и тоа за историски натпревари од минатото, потенцијални спонзори, углавном нешто неповрзано со утрешниот старт на првенството.Пред гостувањата во Чегране имаше стотина уписи
Каде згрешивме, каде се утна работата?

Има ли некој што ќе оди утре во Струмица, а да има едно место за мене? Од Скопје сум.

Ден пред утакмица тук и таму по некој срамежлив пост, и тоа за историски натпревари од минатото, потенцијални спонзори, углавном нешто неповрзано со утрешниот старт на првенството.Пред гостувањата во Чегране имаше стотина уписи

,,Нешто е труло во државата Данска..."

Последно уредено:
Меленко е претседател толку, желба да возам до струмица у недела навечер 0%. Башка терминот 20 часот е тапа, дома коа ќе се приберам, 1 по полноќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom