Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е вака тогаш не се работи правилно , ке си лапне Миленко процент од играчот а дали играчов е добар за тренерот и Вардар тоа искача дека е небитно ...

Dobrodojde u realnosta Kire :)

Ако е вака тогаш не се работи правилно , ке си лапне Миленко процент од играчот а дали играчов е добар за тренерот и Вардар тоа искача дека е небитно ...
Добро утро :D

Затоа не треба курчење предвреме. Чисто за споредба, Пелистер ги зема Ристевски, Мирко Ивановски и сега Карче, додека ние чекаме козарот да не заглави во нови долгови со потпишување анонимуси кои никој не ги знае.

Затоа не треба курчење предвреме. Чисто за споредба, Пелистер ги зема Ристевски, Мирко Ивановски и сега Карче, додека ние чекаме козарот да не заглави во нови долгови со потпишување анонимуси кои никој не ги знае.
Тек ако легендите ги погодат странците :angel:
Мене позитивно нашите ме изненадуваат во овај дел , наеднаш од втори кандидати за испаѓање се менува приказната :cool:

Само Кире славеше, не за џабе сите го напаѓаа. Сите други бевме претпазливи и умерени или песимистични во прогнозите. Реалната контрола во спортскиот дел од клубот (кој нормално влече и најголем дел од буџетот) ја имаат Миленко и Иди. Да комити имаме надзор и увид, па и контрола врз многу сегменти, но сепак на крајот најважен е спортскиот дел. Таму, по налог на инвеститорот, контрола имаат тие двајца. Не дека имаше многу избор, понудата беше таа, земи или остави, а остави во овој момент ќе значеше комплетен пропаст на ФК Вардар. Лесно е да се пише подобро во четвртата лига отколку со миленко, ама верувам дека сите кога би биле ставени пред свршен чин би го одбрале опстојувањето, па макар и неповолно во овој момент.

Со Мирко другар вие не сте ни за испаѓање.
Можам да се кладам дека пијан да игра и под услов да не се повреди ќе биде у топ 3 стрелци у смрденава лига.
Дечкото игра 20 год фудбал и има осет за гол ко Инзаги, боље потпис за напаѓач нема никој у цела лига.

Тек ако легендите ги погодат странците :angel:
Мене позитивно нашите ме изненадуваат во овај дел , наеднаш од втори кандидати за испаѓање се менува приказната :cool:

Козарот нека каже каде му е Спиридиновиќ? Дошол и каде заминал?

Многу мудра мисла

додека ние чекаме козарот да не заглави во нови долгови со потпишување анонимуси кои никој не ги знае

или кратко пишано и пренесено никој и ништо не му можете или пак има механизам да се контролира и стопира клубот од понатамошно лошо работење
ем не само што нема некој да му дава отпор од друга позиција тој ќе биде шериф

Големо нула е целава работа
Реков дека ќе биде купување време и за политички работи на ВМРО во следниве 100 дена
сфе е језиво што се случува и најжалосно е што полека станува Див Запад во управувањето на клубот кога се влегува голема пара
Самоил Симев,Панчев а сега Козаров

Само Кире славеше, не за џабе сите го напаѓаа. Сите други бевме претпазливи и умерени или песимистични во прогнозите. Реалната контрола во спортскиот дел од клубот (кој нормално влече и најголем дел од буџетот) ја имаат Миленко и Иди. Да комити имаме надзор и увид, па и контрола врз многу сегменти, но сепак на крајот најважен е спортскиот дел. Таму, по налог на инвеститорот, контрола имаат тие двајца. Не дека имаше многу избор, понудата беше таа, земи или остави, а остави во овој момент ќе значеше комплетен пропаст на ФК Вардар. Лесно е да се пише подобро во четвртата лига отколку со миленко, ама верувам дека сите кога би биле ставени пред свршен чин би го одбрале опстојувањето, па макар и неповолно во овој момент.
Не е така , јас бев радосен што ке дојде нов спонзор и дека Вардар ке се крене ..

Немав појма дека Миленко ке биде во целата игра на тој спонзор , тоа покасно се дозна .

Вие ме напаѓавте дека сум бил наивен дека ке дојде спонзор , дека и овој пат не лажат .

Искочи вистина дека спонзор дојде преку некој од оваа власт , како и што најавив ..

Уште еднаш ке кажам , не сум член ни на една партија но сите сте сме свесни дека само со оваа власт(Орце е со вмро исто е) Вардар можеше да се крене нагоре ..

Тоа што не ни се допаѓаат сега нивните луѓе во овој Вардар тоа е друга тема , и сега се согласувам дека мораше да избереме или Миленко (Камчев) да го трпиме или Вардар без пари и можеби целосен распад ...

Не е така , јас бев радосен што ке дојде нов спонзор и дека Вардар ке се крене ..

Немав појма дека Миленко ке биде во целата игра на тој спонзор , тоа покасно се дозна .

Вие ме напаѓавте дека сум бил наивен дека ке дојде спонзор , дека и овој пат не лажат .

Искочи вистина дека спонзор дојде преку некој од оваа власт , како и што најавив ..

Уште еднаш ке кажам , не сум член ни на една партија но сите сте сме свесни дека само со оваа власт(Орце е со вмро исто е) Вардар можеше да се крене нагоре ..

Тоа што не ни се допаѓаат сега нивните луѓе во овој Вардар тоа е друга тема , и сега се согласувам дека мораше да избереме или Миленко (Камчев) да го трпиме или Вардар без пари и можеби целосен распад ...
Milenko i kamcev se strucnjaci. Nema veze dali sho i kako oni u biznis sekad se prvi nemajte gajle. Vardar pak ke bide ko porano eve vikam ke osvoime liga, kup i ke vlezeme vo Evropa. Koreecov sum go gledal pre brz igrac. Spiridonovic srbinot u zvezda soliden bese imase potezi ovie ckembarive i vaterpolistive sho hejtaat neka si gledaat u svojot brod. Mirko ivanovski ke gi opravel haha vazi penzioner u vtora rumunska liga edvaj igra ke daval golovi mu pomina nego vremeto

Кај си го гледал кореецот?
deckoto se vika Seuk gyon kim go biva go gledav na turnir u kipar so negovata bivsa sega veke ekipa Akritas chlorakas. Brz e deckoto epten moze da igra i ko krilo i ko spic ke vidime mihajlov kako ke go koristi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom