Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кое е судењево не, па двеон фаул и не дава шут на тој Карчески ши птар ски слуги
Автоматски споено мислење:

Сељците и шпоните споени во едно да го уништат Вардар

Овој Педрињо на тренинг е или на утакмица?

Дај Васоски нека го извади затоа што со две леви нозе е и шутира без врска.

Овој Педрињо на тренинг е или на утакмица?

Дај Васоски нека го извади затоа што со две леви нозе е и шутира без врска.

Го имаше Брда десно сам, кога се реши да шутира. Мене ме нервира неговото однесување. Како селски Нејмар е. Немаше прекршок, а овој глуми лудило. Не знам што виделе Бајо и Грне во него.

Го имаше Брда десно сам, кога се реши да шутира. Мене ме нервира неговото однесување. Како селски Нејмар е. Немаше прекршок, а овој глуми лудило. Не знам што виделе Бајо и Грне во него.
И мене другар не ми е јасно што виделе во него. До сега на сите утакмици е како мува без глава. А денес како на тренинг да е, а не на утакмица.

Брдаровски и Лемос се добри. Гача само нека не прави тензии бидејќи има веќе жолт картон. Мора по смирено некако второ полувреме да се игра.

Штета што во напад немаме фудбалер кој со еден потег може да реши ваков натревар. Реално Тиквеш се дрва, ама за жал и ние сме во тоа друштво.

Штета што во напад немаме фудбалер кој со еден потег може да реши ваков натревар. Реално Тиквеш се дрва, ама за жал и ние сме во тоа друштво.
Се разиграа некако Тиквеш сега во второ полувреме. Мене ме плаши одбраната да не ни попушти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom