Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко прашање пм....Ова да не може да го заменам прашањево или да повикам публика?:wink:Се знае дека у џеб ке идат многу нормално....

Прашањето за 1000 денари ќе го отвориме во наредна прилика, битно првото од 15те прашања е точно одговорено :) Порано очи си вадеа за 2-3 000 евра, а сега за 30 000 евра би настанала вистинска војна...

Да свртам малку кон друга тема :) Кога беше новогодишниот панаѓур видов дека на штандот на Макспорт се продаваат дресови од Вардар, па сакам да прашам да не знае некој каде имаат продавница (доколку имаат)? Јас разбрав дека фабриката е во Инџиково и можеш да си нарачаш дрес + за да стои твое име позади не се доплаќало ништо :) Се е тоа добро но кога некој би знаел дали има продавница би било уште подобро :) Инаку имаше дресови и од македонска репрезентација, ФК Славија, РК Вардар итн...

Прашањето за 1000 денари ќе го отвориме во наредна прилика, битно првото од 15те прашања е точно одговорено :) Порано очи си вадеа за 2-3 000 евра, а сега за 30 000 евра би настанала вистинска војна...

Да свртам малку кон друга тема :) Кога беше новогодишниот панаѓур видов дека на штандот на Макспорт се продаваат дресови од Вардар, па сакам да прашам да не знае некој каде имаат продавница (доколку имаат)? Јас разбрав дека фабриката е во Инџиково и можеш да си нарачаш дрес + за да стои твое име позади не се доплаќало ништо :) Се е тоа добро но кога некој би знаел дали има продавница би било уште подобро :) Инаку имаше дресови и од македонска репрезентација, ФК Славија, РК Вардар итн...
Имаше да и името можеа да ти го стават на дресот, а макспорт не сум сигурен ама мислам дека немаат продавница во ск......дресови шалови од ВАРДАР можеш да најдеш во гтц коа влагаш од предната страна од плоштадот ке се качиш најгоре и одма од лева страна имаш едно дуќанче продаваат дресови на адидас али пред некој ден истите дресови што ги имаше на саем ги видов и таму па земав еден и си земав шал имаат таму.....Само малце поскапи се дресовите од тие што беа на саем.....:smir:

Имаше да и името можеа да ти го стават на дресот, а макспорт не сум сигурен ама мислам дека немаат продавница во ск......дресови шалови од ВАРДАР можеш да најдеш во гтц коа влагаш од предната страна од плоштадот ке се качиш најгоре и одма од лева страна имаш едно дуќанче продаваат дресови на адидас али пред некој ден истите дресови што ги имаше на саем ги видов и таму па земав еден и си земав шал имаат таму.....Само малце поскапи се дресовите од тие што беа на саем.....:smir:

Која е цената ако не е тајна? :) Има дрес на Вардар? :)

Која е цената ако не е тајна? :) Има дрес на Вардар? :)
Дрес имаш само од Рк Вардар кога бев пред некој ден имаше само од
Рк....А цената е 1000 денари шал 400 денари а шал за на ѕид е 150 денари со лепенка е тој шал али таков имаш само од македонија.....

Дрес имаш само од Рк Вардар кога бев пред некој ден имаше само од
Рк....А цената е 1000 денари шал 400 денари а шал за на ѕид е 150 денари со лепенка е тој шал али таков имаш само од македонија.....

Не е голема разликата, на саем дресовите од РК Вардар беа 890 денари, а останатите по 590ден, наводно како што ми рече девојката што продаваше, дресот на РК Вардар се правел од поцврст (изгледа и поскап) материјал :) Фала многу :smir:

До 15ти јануари ќе се чека одговор од Феникс компанијата, ако до тогаш не се добие одговор Вардар најверојатно ќе биде на градот Скопје

До 15ти јануари ќе се чека одговор од Феникс компанијата, ако до тогаш не се добие одговор Вардар најверојатно ќе биде на градот Скопје
Ако е ова вистина тогаш подобро да откажат тие Феникс па нека биде на градот Скопје,мислам дека повеќе би се исплатело:toe:

До сите вардарци, среќна нова година и Божиќни празници за христијаните и ви посакувам што побргу да се извлечете од оваа агонија. Вардар не го личи вака, мора нешто да се смени. Дај боже да тргне на подобро во новата 2010.:smir:

здраво момци..пред малку гледав слики од историјата на Вардар на профилот на фејсбук и на многу слики од 90тите го имаше миленко неделковски...пошто сум млад и неупатен:)ќе знае ли некој да ми објасни која била неговата улога во Вардар...:smir:

здраво момци..пред малку гледав слики од историјата на Вардар на профилот на фејсбук и на многу слики од 90тите го имаше миленко неделковски...пошто сум млад и неупатен:)ќе знае ли некој да ми објасни која била неговата улога во Вардар...:smir:

Претседател беше на Вардар...

Еве нешто што најдов по нетов:

Воедно прави огромен број неповторливи приватни спортски проекти:
  • организација на првата меѓународна фудбалска средба по осамостојувањето на Република Македонија на домашен терен, мегу Вардар и Фоџа на Градскиот стадион во Скопје пред 10.800 гледачи со купени билети;
  • организација на првата меѓународна фудбалска средба по осамостојувањето во странство, мегу Перуџа и Вардар во Италија;
  • носење на првиот и единствен фудбалер да игра во тимот на светот од Македонија Зоран Јовановски;
  • овозможување и организација на единствената турнеа на македонски клуб во Јужна Америка со пет средби со екипи од држави светски прваци Бразил, Аргентина и Уругвај...

Во втората половина на 90-тите и почетокот на новиот милениум, Миленко е сопственик и Председател на ФК Скопје, Директор на ФК Вардар, Председател на ФК Брегалница од Делчево...

Превземено од http://www.milenko.com.mk/biografija.html

Битна нешто со швајцарците или уште не се знае ништо? :toe:

П
[*]организација на првата меѓународна фудбалска средба по осамостојувањето на Република Македонија на домашен терен, мегу Вардар и Фоџа на Градскиот стадион во Скопје пред 10.800 гледачи со купени билети;
[*]организација на првата меѓународна фудбалска средба по осамостојувањето во странство, мегу Перуџа и Вардар во Италија;
[*]носење на првиот и единствен фудбалер да игра во тимот на светот од Македонија Зоран Јовановски;
[*]овозможување и организација на единствената турнеа на македонски клуб во Јужна Америка со пет средби со екипи од држави светски прваци Бразил, Аргентина и Уругвај...
[/LIST]

Во втората половина на 90-тите и почетокот на новиот милениум, Миленко е сопственик и Председател на ФК Скопје, Директор на ФК Вардар, Председател на ФК Брегалница од Делчево...

Е од тука некаде почна Вардар надолу. Без разлика резултати и све тоа. Замисли колку пари се испрани со тие патувања, доаѓања, одења, плус тука веќе социјализмот не постои значи отворена врата. Одењето у Јужна Америка... ехееееее можам да замислам шо пари се стаени у џеб.

На прозивката се појавија сите младинци а од првиот тим Гоце Гоцевски, Марко Костенцовски, Дино Најдоски, Златко Ристов, Тони Џангаровски, Филип Спасески, Бојан Ѓеоргиевски и Горан Наумовски а најавено е и приклучување на Никола Трипуновски.
Желби на тренерот Тодорвски да се доведат е Бобан Џангаровски и Дејан Костуранов од Силекс
Филип Петров е пред трансфер во Јавор Ивањица
Бошко Ступиќ е пред трансфер во Истра Пула
Оливер Пеев е на проба во Грција
Стефан Ристовски е пред трансфер во странство
од сите овие играчи вардар можеше да земе некоја пара но тоа е тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom