Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Бев на прескоференцијата , радува фактот што имаше 4-5 медиуми кои сакааат да известат во врска со Вардар и Комити ..

Целта е јасна , да се продадат што повеќе членски карти кои ке одат за помош на клубот и да се види колку Скопјани го сакаат Вардар , на 20 Јули на совет се очекува и Град Скопје да даде парична помош за ФК Вардар , и плус општините кои најавија помош ..
Има ли информации колку сезонски се продадени до сега?

Бев на прескоференцијата , радува фактот што имаше 4-5 медиуми кои сакааат да известат во врска со Вардар и Комити ..

Целта е јасна , да се продадат што повеќе членски карти кои ке одат за помош на клубот и да се види колку Скопјани го сакаат Вардар , на 20 Јули на совет се очекува и Град Скопје да даде парична помош за ФК Вардар , и плус општините кои најавија помош ..
Не заборавајте само дека ФК Вардар е на сите Македонци, не само на Скопјани, не има и од другите градови што го сакаме клубот исто како Скопјани, а доказател на тоа е клацкањето секој викенд да се гледа клубот каде и да игра, така да, навали Македонијо, за ФК Вардар се работи, за гордоста наша.

Има ли информации колку сезонски се продадени до сега?
Вчера се продале 300 сезонски тоа се 5.000 евра собрани за неколку саати ...
За денес нема инфо по што треба да се ажурираат податиците , знам само дека градоначалникот на Аеродром Муцунски купил денес 30 карти , се очекува и други да го гледат , допрва јавноста треба да слушне за ова верувам ке успееме добра сума да собереме ..
Автоматски споено мислење:

Не заборавајте само дека ФК Вардар е на сите Македонци, не само на Скопјани, не има и од другите градови што го сакаме клубот исто како Скопјани, а доказател на тоа е клацкањето секој викенд да се гледа клубот каде и да игра, така да, навали Македонијо, за ФК Вардар се работи, за гордоста наша.
Во право си , така ми дојде да пишам Скопјани , ке го сменам ..

20230705_152901.jpg

Купено и од мене денеска ..

Последно уредено:
Вчера се продале 300 сезонски тоа се 5.000 евра собрани за неколку саати ...
За денес нема инфо по што треба да се ажурираат податиците , знам само дека градоначалникот на Аеродром Муцински купил денес 30 карти , се очекува и други да го гледат , допрва јавноста треба да слушне за ова верувам ке успееме добра сума да собереме ..
Автоматски споено мислење:

Во право си , така ми дојде да пишам Скопјани , ке го сменам ..

Прегледај го приврзокот 383477

Купено и од мене денеска ..
Треба голема маркетинг акција.
Инстаграм, Фб, радио станици...

Треба голема маркетинг акција.
Инстаграм, Фб, радио станици...
За мене ке биде успешно ако се соберат најмалце 200.000 евра од оваа акција , тоа се околу 15.000 сезонски(50 % од стадионот) и мислам дека оваа бројка е некоја реална граница спрема нашите Македонски можности, едно е да продаваш по 100 денари а друго по 1.000 денари :)
За цел стадион ке биде тешко , но ако не се обидеш неможеш да успееш во ништо :)

Последно уредено:
За мене ке биде успешно ако се соберат најмалце 200.000 евра од оваа акција , тоа се околу 15.000 сезонски(50 % од стадионот) и мислам дека оваа бројка е некоја реална граница спрема нашите Македонски можности.. :)
За цел стадион ке биде тешко , но ако не се обидеш неможеш да успееш во ништо :)
Малку си преоптимистичен. :icon_mrgr:
Моја оцена е некаде 6-7000 продадени. Некои 100.000 евра.
Ама ќе треба голем труд. Многу зависи од промоцијата на акцијата. А со оглед на ограничените средства на клубот...

Малку си преоптимистичен. :icon_mrgr:
Моја оцена е некаде 6-7000 продадени. Некои 100.000 евра.
Ама ќе треба голем труд. Многу зависи од промоцијата на акцијата. А со оглед на ограничените средства на клубот...
Се надевам овие од дијаспора ке завршат работа , 1.000 луѓе Вардарци од цел свет кои може да си дозволат да купат по 5 карти тоа се 5.000 карти :cool:
А сигурен сум дека имаме 1.000 луѓе навивачи на Вардар во странство ..

Последно уредено:
Размоски у Пелистер….
Штета, за мене најдобар играч и асот од полусезона за влез у Прва.
Од прва лига оди во втора лига , глупав потег му е ова , иначе добар играч за наша лига ..
Ке го разберев ако Вардар остане во лоша ситуација , требаше да почека ..

Од прва лига оди во втора лига , глупав потег му е ова ..
Ке го разберев ако Вардар остане во лоша ситуација , требаше да почека ..

Igracite od vnatre znaat podobro kakva e situacijata. Ovoj transfer dovolno kazuva

Sent from my iPhone using Tapatalk

Igracite od vnatre znaat podobro kakva e situacijata. Ovoj transfer dovolno kazuva

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ситуацијата во моментов е на чекање во Вардар , тоа сите го знаат не само играчите ..
Јули е најбитен месец за ФК Вардар и ке се знае до каде е клубот , по мене он избрза и не почека уште 20 дена ...ако беше толку лошо без излез сите ке си отидеа , има позитивни ветришта се надевам ке се исполнат за брзо ..

Ситуацијата во моментов е на чекање во Вардар , тоа сите го знаат не само играчите ..
Јули е најбитен месец за ФК Вардар и ке се знае до каде е клубот , по мене он избрза и не почека уште 20 дена ...ако беше толку лошо без излез сите ке си отидеа , има позитивни ветришта се надевам ке се исполнат за брзо ..

Pa izgleda ne se vo prasanje 20 dena, inace ako dosega sedel vo vakva situacija sigurno 3 nedeli ne mu bile problem. Osobeno sto ide od prva liga vo vtora i od trofeen klub vo Pelister. Iskreno nesfatliv poteg mi e ovoj i pokazuva deka situacijata e polosa odkolku sto izgleda od strana

Град Скопје ќе даде поголема сума другите ќе надополнат.Нека оди Размоски незнам која плата ќе ја зема во Пелистер да отишол негде прва лига или странтво да сфати човек вака не е за коментирање.

Град Скопје ќе даде поголема сума другите ќе надополнат.Нека оди Размоски незнам која плата ќе ја зема во Пелистер да отишол негде прва лига или странтво да сфати човек вака не е за коментирање.

Ja go znam Darko i ke ti kazam deka parite mu se bitni, ne mu se ceka, ne ti e takov tip na karakter. Za 200€ povekje ke smeni klub :)

Подолго време го следам форумов тука и ретко сум се вклучил во дискусија.Жувеам и работам во странство и можам да си дозволам да купам повеќе членски.Но прашањето ми е што потоа со парите од членските.Како ќе се изврши уплатата на собраните средства ако сметката не биде одблокирана.Како и општините ќе префрлат одредена сума на пари кога и тие не можат да се извршат уплата.Мислам дека прво требаше да се заврши работата со долгот да може да се осблокира сметаката па после вакви акции да се прават.Повеќете луѓе де скептици за ваков вид на уплата знаејќи дека сметката е блокирана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom