Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
United albania, sqipri etnike i
ostali skandiranja, ni ednas utakmicata ne bese prekinata niti opomenata publikata.
Stavrev zrlkata, znaev crven deka ke mu dade use u 5 minzolt koa mu dade

На овој Ставрев му туши нешто во глава. Дали е ова бе за втор жолт и црвен???

Ацо Стојков го става да игра по тоа што даде гол по грешка во Турново така? Дрво едно мрш со другарите во Б тим

Попов си потпиша суспензија за некој 5-6 утакмици барем сега. Ама овој Ставрев е срам за фудбалов во Македонија. Овој ако е меѓународен судија јас незнам што сум.

CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
18 hrs ·
И прoтив Шкендијa, и прoтив Стaврев.

Згaзете ги уште утре, гo сaкaме Купoт.

НАПРЕД ВАРДАР!

Се чудев вчера зашто пишале и против Ставрев...

Ова беше смешно, без коментар. Кога два клуба се нафатија да вложуваат толку пари и да мрднат нешто у фудбалов, да има вакво смешно судење, не знам што да кажам. Па уште Вардар добивал судиска помош, партиски клуб станал. На страна тоа што бевме слаби од почеток, еден куп фаули и прекини имаше, секој наш обид да се направи некоја акција на средина беше стопирана со фаул, и само еден жолт кај нив мислам, а за нас онакви смешни жути картони за Хамбарџумијан и црвен за Попов. Отиде у курац купов, дај боже Работнички да ги плесне у финале, ова само нека ги мотивира нашите уште повеќе да загризаат у лига.

Katastrofa.
Ama dzabe se nervirame koa tie dvajcata dirketorcinja vo Vardar gi boli k.r, prvo tie treba da se izbrkaat, pa ilco pa vakvi sudii kako ovoj slepecov sea so sudi i na kraj igracite.
Celo vreme skandiranja na nacionalna osnova,ni ednas nemase opomena, a kamo li da ja prekinat utakmicata.
Ama zatoa za edna kocka ffm mafija imase vo madzari 10 min prekin.
Ama pak koa ke vidis nie sme krivi, navivacite, ne nema nikade na stadion po 500-1000 luge, i samo plukame, a ne prevzemame niso za da go smenime toa sto ni preci.

eve vasiot vesnik sto misli za crvenite. Nemojte bar vie da zborite za sudii, toa sto imate konjovi pijanici u tim nikoj ne vi e kriv http://sport.com.mk/?ItemID=97F013258CF31246A41DA95587C7E16A

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Те чекав да искоментираш. Сеа тоа што иаме пијаници у тим е кривица, не биле судиите. Не ја барам вината кај судиите, ретко ја барам, признав и дека послабо игравме уште од старт, ама ова судење беше смешно. Првиот жут на Хамбарџумијан беше реално жут, ако не беше во 4' минута, можеше и без тоа да пројде. Вториот дискутабилен у најмала рака, кога веќе знаеш дека има жут у никој случај не би извадил и втор, поготово ако е 20' минута. Тоа на Попов не знам ни дали да го коментирам.

Toj tortata imase ist takov start vrz Blazevski kako na Hambardzumjan pa ne dobi ni opomena, dodeka Hamba use vo 4ta minuta dobiva zolt za start na protivnicka polovina.
Mora gol da im stegneme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom