Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе како да неее одма паничите. Јас мислам тука некаде сме со апоел и повеќе ме плаши баксуз како оние од ракомет да испаднеме со гол повеќе примен на домашен терен отколку што на пример би не торпедирале како што сите зборите тука, а тоа нема теорија да се случи.
Едино тренер не мачи иначе овие играчи ако им се спојат коцките можат да имаат топ европска сезона барем преку лето.
Kazhimu be moj choek si ti (y)

Џон Арне Рисе го имаат бе :pos::pos::pos:

Они имаат екс играч на Депортиво во одбраната, Бразилецот Кака кој имаше просечна сезона во Сегунда, ние ги имаме Таневски и Грне позади :D

И Валмир Нафиу е кај нив :icon_mrgr:

EDIT: Ги шитнале и Рисе и Кака :place:

Купиле голман од Гетафе... :icon_mrgr:

Како и да е, нас не ни мења многу кој противник и да ни се паднеше, сите се подобро организирани клубови, со колку толку подобри играчи, и да се паднеа шиптариве, ќе се напалеа и ваљда ќе изиграа добро. Битно е сега да имаат добри припреми и да бидат физички и кондиционо спремни за Апоел, бидејќи сигурно они ќе пробаат прво да ги истрчаат нашиве добро и кога ќе издишат со лесни акции да дојдат до сигурно водство. Вардар нема што да изгуби, можат само да изненадат, да се надеваме на тоа. :)

Точно Вардар може само да изненади. Што нели нормално е да се надеваш, ама јас би рекол намалете си ги очекувањата, тие лани играа ЛШ и патем резултатски и не излегоа којзнае колку слабо ако се земе предвид против кои екипи играа. Лани беа одлични во квалификациите, Алборг и Хелсинки ги поминаа како ТЖВ.

Се' на се' треба нашиве да се потрудат да изненадат барем да донесат солиден резултат од гости (под солиден мислам на минимален пораз или ако им се посреќи нерешено).

Се на се океј ждрепка мислам дека имате.На клупско ниво ни лежат Кипрани,па ко можеше Работнички да го испадни Анортозис(сезона,две пред то ЛШ играја),со малце среќа и вие можите да помините.

Кој и да се паднеше ќе беше тешко, како да Хелсинки ќе го поминат сигурно..за да направиш добар коефициент и да бидеш носител мора да направиш нешто така да мора и они да исфрлат некој носител сеа АПОЕЛ е добар но тоа е :D

Трансфермаркт не се меродавни којзнае колку,но сепак се солидно добар показател за вредноста на клубот и фудбалерите.Сега незнам кога последен пат е ажурирана трансфер листата на циганите,но од тоа што стои моментално па и не се страшни така ко пред година-две.
Да имавме бар нормален тренер ќе бев поголем оптимист.
Но топката е тркалезна што би рекол Калински,којзнае едно голче од 2-30 метри и бар минимален пораз па на Градски да гори :)
Иначе има ли некои микрошанси за гостување на Кипар?

Vreme e cekor napred da odi Vardar ... Shansi ima Vardar samo jako i cvrsto !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom