Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Чим дојде Бобан Николов,значи нема доаѓање на Остоја ? :notworthy: Баш кога стана слободен играч, подобар играч кој ќе се вклопи брзо во Вардар ќе беше он . Но од друга страна е заебано е што и Бобан е навистина талентиран младинец. Добиваме на долг рок играч . Taka што е чудна ситуација ... Остоја или Бобан ... Или подобро решение е да лета некој од средина играчите па да дојде Остоја. Деспотовски ?! :unsure:

Чим дојде Бобан Николов,значи нема доаѓање на Остоја ? :notworthy: Баш кога стана слободен играч, подобар играч кој ќе се вклопи брзо во Вардар ќе беше он . Но од друга страна е заебано е што и Бобан е навистина талентиран младинец. Добиваме на долг рок играч . Taka што е чудна ситуација ... Остоја или Бобан ... Или подобро решение е да лета некој од средина играчите па да дојде Остоја. Деспотовски ?! :unsure:
Па секако ни фалат играчи од средниот ред, не е проблем да го потпиашт и Остоја.

Многу ретардирана управа.. Сеуште не се знае дали Спанкото си оди, ако си оди зошто уште немаме нов тренер а почнуваат припремите? Се знае тренерот според својте замисли и тактики треба да си бара играчи.. Ние потпишуваме играчи и после турлитава. Спанкото мора да си оди ќе ги уништи сите играчи како што гу уништи Дашјан, му смени 10 позиции.. Могуча варијанта е Седлоски да се промовира у тренер, да си го учи занатот, па тој да ги бираа играчите. Aј можда за 2-3 години ќе се научаат што како треба да оди во професионален клуб.

Па чим до сеа не го смениле, не верувам дека ќе го мењаат Кемалот....

Еден линк од четврта Аустрлиска лига или трета републичка лига на Викторија од вашите имејнаци Алтона Маџик иначе оргинанално Алтона Вардар сите клубови ваму ги натераја да менат имијна заради проблеми во врска со национализмот и да не истакнуваат државни симболи.
Другиов тим е со Албанско потекло поточно од иселенеци од Преспа и Битолско Норт суншине егалес Северни Сончеви Орли.
Дерби меѓу првио и вторио на табела
http://en.wikipedia.org/wiki/Altona_Magic_SC
Иначе тренер на Алтона е Владо Тортевски поранешен играч на Вардар

Кадетите ја изгубиле титулата од Шкендија.. :facepalm:
Толкава предност имаа и на крај се посраа.
http://sportmedia.mk/fudbal/domashn...-posakaa-srekja-za-novata-sezona-fotogalerija
Овие стварно не планираат да го избркаат шлајмот од екипата,Кобетич,Љамче,Петковски,Дино.... Не се здрави.
И што побогу се дешава со Глишич ?! Глеам на сликиве у цивилка е не тренира :/

Последно уредено:
Титулите кои ги освоивме во младински категории:
images

Кадетите ја изгубиле титулата од Шкендија.. :facepalm:
Толкава предност имаа и на крај се посраа.
http://sportmedia.mk/fudbal/domashn...-posakaa-srekja-za-novata-sezona-fotogalerija
Овие стварно не планираат да го избркаат шлајмот од екипата,Кобетич,Љамче,Петковски,Дино.... Не се здрави.
И што побогу се дешава со Глишич ?! Глеам на сликиве у цивилка е не тренира :/
Му ги ваделе штрафовите и плочката, затоа пак малце паузира, ама ќе биде во топ форма за квалифиакциите во ЛШ.

Уште едно прашање имам :D
Малце ми е чудно што сите го знаат овој дечково Бобан Николов, а јас нити сум чул за него, ниту сум видел како игра :icon_mrgr:
Играл ли некогаш во Македонско првенство? Толку е добар што сите го знаат (или се прават дека го знаат), го гледал ли некој, што позиција игра???

Уште едно прашање имам :D
Малце ми е чудно што сите го знаат овој дечково Бобан Николов, а јас нити сум чул за него, ниту сум видел како игра :icon_mrgr:
Играл ли некогаш во Македонско првенство? Толку е добар што сите го знаат (или се прават дека го знаат), го гледал ли некој, што позиција игра???

http://www.transfermarkt.com/boban-nikolov/profil/spieler/207625
Нема играно во Македонско првенство, од младинските категории на Брегалница отишол во Романија во академијата на Хаџи, а од таму во Виторул. Играч од среден ред е, го немам гледано, ама со тоа што има 20 години, а веќе 3 сезони добивал шанса на пола од утакмиците во прва лига во Романија, ветува нешто. Мислам дека и редовно е дел од младинските репрезентации на Македонија, а ако не се лажам имал понуда да игра за Романија за младинските категории ама одбил. Како и да е, мислам дека фали уште еден играч од среден ред, Глигоров полека влегува во години, Николов ќе може да ротира со него, а Спировски минатава полусезона не ги оправда очекувањата.. По мене, фали уште барем по едно квалитетно засилување во одбрана, среден ред и напад

Не играше крило овој Николов во младинска репрезентација? Мислам дека тоа му е природна позиција, а не среден ред како што сте пишале.
Инаку од тоа што го имам гледано не е многу различен тип на играч од Асани и по квалитет и по конституција. Добро во трансферот е што е млад играч со искуство од странство и можда може да напредне кај нас, ма да она по што ми упаднал во очи од настапите за младинска репрезентација е катастрофалната физичка подготвеност и губењето на сите можни физички дуели со противнички играчи, а тогаш што да очекуваме од сениорски настапи во европски утакмици. Мене лично Радески повеќе мерак ќе ми направеше.

Николов е средина. Многу талентиран играч е и поправка на фактот дека игра по цели натпревари и првотимец во стартни беше постојано.Одлично би било напаѓач да се земе,би можело макар и позајмица.Не знам што се спори желки да направат официјална соработка со Шалке. Фановите се тука.Се шо треба е управата да мрдне гз малце за волја.Хунтелар у Вардар одма мора :ROFLMAO:

Back
На врв Bottom