Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Колку се смешни оние ликови што на официјалната страна идат со коментари: излегоа во Европа одма местат, македонскиот будбал бетон, дрва не можат да го победат Металург а не да играат во Европа, каде се играат втората утакмица и многу слични.. Какви се луѓе нема во нашата чудесна земја. :facepalm:

Љамчевски одново со извонредни пасови...
Асани како што гледам играл десно крило вчера, што значи за таа позиција ќе го форсираат :D
Сепак мислам дека Петров е првиот избор на десно крило...
И Кобетиќ одлично се покажува на контроливе :icon_mrgr:

Љамчевски одново со извонредни пасови...
Асани како што гледам играл десно крило вчера, што значи за таа позиција ќе го форсираат :D
Сепак мислам дека Петров е првиот избор на десно крило...
И Кобетиќ одлично се покажува на контроливе :icon_mrgr:
Ќе почнува Асани највероајтно пошо си заборавил највеорајтно дека од сезонава ќе мора да има еден играч под 21 год во први 11, а замена ќе му биде Димитар Иванов.

Браво за Вардар истераа добри подготовки останува да видиме каков ќе биде стартот во првенството.Со Фенин нешто ново има ли ?

Толку од голот што го фалеа,демек не знам,супер акција она тоа,си помислив одлично,ама кога видов дека скоро автогол и да е, по лоша одбрана на играчот,се шо остана е само да ја бутне топката ... од акцииве шо видов ,а и играта не сум задоволен,многу пати можевме да примиме гол,па дури и они имаа статива погодено ... Мора контрола,а и многу брзаме,од тоа брзање забораваме посед да држиме,нема посед,на последниве натпревари по најмалку 2 гола примивме ...

Браво за Вардар истераа добри подготовки останува да видиме каков ќе биде стартот во првенството.Со Фенин нешто ново има ли ?
Изгледа ќе останеме на овие играчи што ги имаме, нема нови да се носат. СО Фенин не се договориле бар така пишувало во Спорт ми кажаа.

Утре играме од 18 часот со новиот руски премиерлигаш Мордавија, кај нив игра Милан Перендија ама очигледно доста напреднал одкога играше кај нас, гледам на трансфермаркет скоро 1 милион вреди.

Љамче ми лајкнал фотка на Инстаграм <3

Одамна немав ништо пишано на форумов, на убав ден се враќам 22.07.1947 се роди клубот кој ни носи радост, тага, среќа, болка, кој за некој од нас значи СЕ, некои може од тука ги живееле убавите моменти на клубот во минатото, некои од нас помладите го живееме Вардар тоа што е денес, со желба и надеж за успешен ФК Вардар дома и во европските натпреварувања.
Среќен 67-ми роденден Вардар животе, да си дочекаме за јубилејната 70 годишнина да го бодриме тимот во групната фаза на ЛШ......:Dfkvardar.jpg

Последно уредено:
Среќен 67-ми роденден мој Вардаре!

Се е минливо само ти си вечен!

Последно уредено:
Во моментов е 1-1 во дуелот со Мородавија.

Губевме со 1-0, а потоа по одбиениот шут на Асани, Петров израмнил на 1-1 во 20-та минута.
За Мородовија игра Милан Перендија, нашиот екс играч. Го имаат и Дамјан Ле Талек кој имаше изиграно некој меч за Борусија Дртмунд пред 2 години :D

Ние играме веројатно во составот кој ќе ни биде стартен во првенството.
На гол Павловиќ, одбрана Хамбарџумијан, Таневски, Грнчаров и Љамчевски. Во средина Асани, Глигоров, Деспотовски, Дашјан и Петров, како и Фичо во нападот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom