- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.011
- Поени од реакции
- 15.627
еееееј дојде време да молам за лајк 
ја 4 пати гласав
ендаш од кај мене, од кај брат ми и од 2 акаунти на братми за игри.

ја 4 пати гласав

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што мислиш, како уште се држиме во играОд кај знаеш па ти како стојат работите на фејсбук?Или и ти ко нив си напраи неколку лажни профили![]()
Па не се држиме баш,ни избегаа за 300.ама полошо е што и ти стана модерен ултрасПа што мислиш, како уште се држиме во игра![]()
Се заебавам бе, какви лажнби профилиПа не се држиме баш,ни избегаа за 300.ама полошо е што и ти стана модерен ултрас![]()
модерни ултраси поише се оние што жарат и палат по коментариПа не се држиме баш,ни избегаа за 300.ама полошо е што и ти стана модерен ултрас![]()
Хаха.друг ми беше муабетот со Сабер,пошто нема фб,бил олд скул нешто аумодерни ултраси поише се оние што жарат и палат по коментари![]()
Стискам рефреш ние 200+ гласови од претходно што видов идам кај Асани со 11.400 што беше оп рипна за 200 и он аман беПресврт во последни секунди, бројките се менуваат за по 2-30 во секунда
Кој ли ќе победи![]()
Јас го направив рифрешот точно во 00-00 така да тогаш предноста беше овааЈас како што гледам Ивановски 18 152,додека Хасани 18 144 ,излеа ја добивме битката!