Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Добро би било да се направи еден видео клип, од натпреварите на Вардар и дел од нашите навивања како резиме на првиот дел од сезоната :)

384923_2484990757854_1045197538_32089013_1236027193_n.jpg

:cuc:

Ме интересира шо пиши одма над Вардар кај шо има и букви и бројки К П Н И 17.....?

Ме интересира шо пиши одма над Вардар кај шо има и букви и бројки К П Н И 17.....?
Имаш и на две страни претходно пишано:)
Ситуацијата на табелата до ова коло.
К-кола
П-победи
Н-нерешени
И-Изгубени
ГР-голразлика
П-поени
:)

Имаш и на две страни претходно пишано:)
Ситуацијата на табелата до ова коло.
К-кола
П-победи
Н-нерешени
И-Изгубени
ГР-голразлика
П-поени
:)
Абе те прашува нулата што значи ... чудно е тоа во Битола кај изгубени да пишува НУЛА! :pos:

За кореографиии НАЈЈАКИ.....
А за навивање,откако се преселивте у Ѓорче..НАЈСЛАБИ...

Тоа е реалноста... и мислам дека ви фали малце адреналин на трибина..... помалку дерење од воџите,повеќе укажување и едуцирање на новите генерации... :) Поздрав....

Честито есенска титула...
Направивте екипа на која тешко можеа да му се спротистават другите екипи, едино Металург ве бркаше зад вас, иако очекував и Работнички да вмеша прсти за борбата за титулата ама тие се борат во долниот дел на табелата...

Чекајте не следната сезона, ќе имате нов конкурент за тронот :)

ПОСИЛНИ СЕ ВРАЌАМЕ !!!

Честито есенска титула...
Направивте екипа на која тешко можеа да му се спротистават другите екипи, едино Металург ве бркаше зад вас, иако очекував и Работнички да вмеша прсти за борбата за титулата ама тие се борат во долниот дел на табелата...

Чекајте не следната сезона, ќе имате нов конкурент за тронот :)

ПОСИЛНИ СЕ ВРАЌАМЕ !!!
Дај боже да ни бидете конкуренти за титула.
Тоа се лчека од вас веќе долги години :)
Фала на честитки.

Ударниве три може да поминат некако убави девојчиња другиве небањативе од страна ....бљак !!! :D
Да знаеш само колку си грешка :D
Едната од нив ја ставам како главна причина што ни опадна навивањево, пошто увек боде очи со деколтето :icon_lol:
Али ја облекле за сликава :icon_lol:

Да знаеш само колку си грешка :D
Едната од нив ја ставам како главна причина што ни опадна навивањево, пошто увек боде очи со деколтето :icon_lol:
Али ја облекле за сликава :icon_lol:

Ако те подбере дечко и на трибина ќе видиш ти :)

Ако те подбере дечко и на трибина ќе видиш ти :)
Ништо не правам јас, мирен си седам. Повеќе од девојка ми стравувам :P
Се зезам, а веројатно и не збориме за истата, пошто мислам дека нема дечко оваа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom