Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не сте свесни каков играч купивте во абденур за 2-3 години ќе иде у некој богат тим за неколку пати поголема цена од таа што сте го купиле
не сте свесни каков играч купивте во абденур за 2-3 години ќе иде у некој богат тим за неколку пати поголема цена од таа што сте го купиле
Барселона, Сити, Баерн, Валенсија, Реал и Јунајтед. Masia who?![]()
Алба до 16 год е во Барселона , Каталонец. Почнал од La Masia.![]()
Барселона заинтересирана за Мустафи и Фегули (двајца играчи што не се на Мендес)
Незнам што ти е уште чудно, Мендес е моментално задолжен за трансферите на Валенсија и летово учествувал во сите преговори.
![]()
Еве ја организационата шема на клубот моментално.
знам, затоа и викам Мендес не ги застапува Мустафи и Фегули па нема да биде чудно ако се продадат и да бидат заменети со клиенти на Мендес.
http://www.ivoox.com/entrevista-integra-a-mario-alberto-kempes-el-audios-mp3_rf_8201953_1.html
Кемпес го критикува Лим затоа што Салво, Руфо и Ајала го напуштија клубот.. (а го спремаа за претседател)
браво Кемпес
Абден веројатно ќе дебитира против Хихон, Рајан и Алвес се аут па еден од овие двајца ќе застане меѓу стативите
![]()
мој тип е Хауме.
Кемпес за претседател беше идеја на Супердепорте, тешко дека тој ќе се нафатеше. Повеќе му одговарало глобален амбасадор.
Во врска со голманите, ниту еден од двајцата не ми е сигурен, но не би сакал да се повтори Ријазор од лани со Јоел меѓу стативите на гостински терен. Би сакал да е Хауме, но се си мислам дека ќе игра Јоел.
Жауме (така е правилно) вчера одигра солидно, не спаси на неколку наврати и мило ми е за него. Плус денеска го продолжи договорот до 2018. Сега се очекува да брани и во среда против Зенит бидејќи Нуно рече дека кој ќе брани на Молинон ќе брани и во ЛШ.
Исто сум воодушевен и од Абденур од тоа што можев да го видам на стримотАко остане здрав ништо чудно да има подобра сезона и од Отаменди (кој сеуште не дебитирал во Сити
).