Фан Клуб: Валенсија

не сте свесни каков играч купивте во абденур за 2-3 години ќе иде у некој богат тим за неколку пати поголема цена од таа што сте го купиле

не сте свесни каков играч купивте во абденур за 2-3 години ќе иде у некој богат тим за неколку пати поголема цена од таа што сте го купиле

Планот ни е за 2-3 години ние да сме тој богат тим. :D

знам дека Абден е одличен играч, АМА последните две сезони (една во Тулуз, една Монако) има пропуштено голем дел од утакмиците заради повреди.

Paterna represent:

11145068_10152923802741504_915870571438645304_n.jpg

Барселона, Сити, Баерн, Валенсија, Реал и Јунајтед. Masia who? :cool:

Барселона заинтересирана за Мустафи и Фегули (двајца играчи што не се на Мендес)

Барселона заинтересирана за Мустафи и Фегули (двајца играчи што не се на Мендес)

Незнам што ти е уште чудно, Мендес е моментално задолжен за трансферите на Валенсија и летово учествувал во сите преговори.

imagen56339g.jpg

Еве ја организационата шема на клубот моментално.

Последно уредено:
Незнам што ти е уште чудно, Мендес е моментално задолжен за трансферите на Валенсија и летово учествувал во сите преговори.

imagen56339g.jpg

Еве ја организационата шема на клубот моментално.

знам, затоа и викам Мендес не ги застапува Мустафи и Фегули па нема да биде чудно ако се продадат и да бидат заменети со клиенти на Мендес.

http://www.ivoox.com/entrevista-integra-a-mario-alberto-kempes-el-audios-mp3_rf_8201953_1.html

Кемпес го критикува Лим затоа што Салво, Руфо и Ајала го напуштија клубот.. (а го спремаа за претседател) :)
браво Кемпес (y)

Абден веројатно ќе дебитира против Хихон, Рајан и Алвес се аут па еден од овие двајца ќе застане меѓу стативите
12006265_1052194731459385_30487745874981002_n.jpg

мој тип е Хауме.

знам, затоа и викам Мендес не ги застапува Мустафи и Фегули па нема да биде чудно ако се продадат и да бидат заменети со клиенти на Мендес.

http://www.ivoox.com/entrevista-integra-a-mario-alberto-kempes-el-audios-mp3_rf_8201953_1.html

Кемпес го критикува Лим затоа што Салво, Руфо и Ајала го напуштија клубот.. (а го спремаа за претседател) :)
браво Кемпес (y)

Абден веројатно ќе дебитира против Хихон, Рајан и Алвес се аут па еден од овие двајца ќе застане меѓу стативите
12006265_1052194731459385_30487745874981002_n.jpg

мој тип е Хауме.

Кемпес за претседател беше идеја на Супердепорте, тешко дека тој ќе се нафатеше. Повеќе му одговарало глобален амбасадор. :)

Во врска со голманите, ниту еден од двајцата не ми е сигурен, но не би сакал да се повтори Ријазор од лани со Јоел меѓу стативите на гостински терен. Би сакал да е Хауме, но се си мислам дека ќе игра Јоел.

Кемпес за претседател беше идеја на Супердепорте, тешко дека тој ќе се нафатеше. Повеќе му одговарало глобален амбасадор. :)

Во врска со голманите, ниту еден од двајцата не ми е сигурен, но не би сакал да се повтори Ријазор од лани со Јоел меѓу стативите на гостински терен. Би сакал да е Хауме, но се си мислам дека ќе игра Јоел.

ако добро памтам Нуно повеќе го преферира Хауме, од друга страна Јоел има поголемо искуство ..

Жауме (така е правилно :)) вчера одигра солидно, не спаси на неколку наврати и мило ми е за него. Плус денеска го продолжи договорот до 2018. Сега се очекува да брани и во среда против Зенит бидејќи Нуно рече дека кој ќе брани на Молинон ќе брани и во ЛШ.

Исто сум воодушевен и од Абденур од тоа што можев да го видам на стримот :D Ако остане здрав ништо чудно да има подобра сезона и од Отаменди (кој сеуште не дебитирал во Сити :D).

Жауме (така е правилно :)) вчера одигра солидно, не спаси на неколку наврати и мило ми е за него. Плус денеска го продолжи договорот до 2018. Сега се очекува да брани и во среда против Зенит бидејќи Нуно рече дека кој ќе брани на Молинон ќе брани и во ЛШ.

Исто сум воодушевен и од Абденур од тоа што можев да го видам на стримот :D Ако остане здрав ништо чудно да има подобра сезона и од Отаменди (кој сеуште не дебитирал во Сити :D).

Абденур дефинитво е поинтелегентен играч од Отаменди, тоа уште одма заклучив... сега во другите работи како ќе го замени ќе видиме во текот на сезоната.

Ж/Х ауме ЦАРУ :oleee:
секој чест на Нуно за изборот и ја бев за Хауме и очекував да брани, само ме збунија твитерџиите дека Нуно на тренинг испробувал со Јоел
11214348_1055019217843603_1198315425742448548_n.jpg

Бакали одлично игра, добро си ја користи минутажа, ако добро се сеќавам и на Ваљекас ќе беше асистент ама Тоњо спаси чист гол на Негредо. Штета што Бакали ќе го немаме во ЛШ :(
Пиати и Парехо вчера беа камења. Фегули расположен, мириса на нов договор, баш прочитав агентот негов договорил состанок следната недела и можно е брзо да се реши и таа работа

идеме понатаму на ред е Зенит! :sakasuste:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom