Фан Клуб: Валенсија

Се напалија малку жабариве дека можат да брцнат уште некој гол во еуфорија... ама им влезе Давид Виља сосе топка :pipi:

Браво..киксна Севиља,би требало и Мајорка да загуби..како што кажав..ако веќе не идат Виља и Силва во Манчестер,нека си останат во Валенсија и таман Валенсија ќе влезе во ЛШ и тоа ако продолжат вака,нема да бидат потребни на кфалификации..

Aj ako може уште еден гол да шибнат и мислам дека пласманот во наредно коло ќе биде сигурен... :smir:

2:2 сега... :toe:
шо направија бе златна предност... ццц

Чаооооооооооооо:helou:
Со втор тим ве плеснавме во вториот дел. Поштено:smir:

Да прашам, има ли навивач тука на Валенсија?
пошо до сеа уште не сум видел, некој до душа не доаѓам често(многу ретко)

Да прашам, има ли навивач тука на Валенсија?
пошо до сеа уште не сум видел, некој до душа не доаѓам често(многу ретко)
И јас колку толку навивам за нив..Далеку помалку отколку што навивам за Јунајтед,но..

Огромна шанса Валенсиа пропушти со Тенерифе да остане во чекор со Барса и Реал. Сепак не е ништо загубено, 5 разлика и не се некое чудо. Сега очекувам кикс на Реал на гостувањето во Депортиво. Па ќе користиме шанса :wink:. Валенсиа има ни малку послаб противник. Севиља игра во очајна форма, но последниов меч го добија. Дали тоа значеше подигање на моралот и формата на тимот не знам, ама сигурно ќе дознаеме в недела. Читам нешто дека Домингез ќе играл в недела. Тоа ќе биде мотив за да гледаме уште подобар фудбал..Се гледаме на Пицхуан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom