Фан Клуб: Валенсија

Армин дали Мата е новиот Ето за кого не верувавте дека има доволно потенцијал? :) Почињата да неликувате на Интер,
Може се ко Барса :toe:
А инаку аватаров шо убаво ти стое....уф милина:):):)

Мата си замина како слободен играч (босман) од Реал, уствари од Кастиља, не заигра за Реал.
Му ветиле првотимски статус во Валенсија, нешто што во Реал беше невозможно да го добие лани.

Рано е ушта за давање смерови и правци на кариерата на детево, нему туку што му следуваат минутите. Btw немав поима дека Мата е од надалеку прочуената Мадридска Школа на Реал. Ако и од него испадне голема ѕвезда, мислам дека Реал и дефинитвно ќе биде убедливо најдобриот тим во проценување на таленти ... :wink:

Mata kako so znam ne e spic za da go vikame vtor Eto ama deteto e klasa ke stane golem igrac pokraj Villa,Silva,Joaquin.... i da ne gi redam dr bavos VALENCIA mi doneseete baja paricki :smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Zdravo

Jas sum najgolemiot navivac na Valencia i nikogas nema da im se predadam na site koj sto vikaat deka valencia ne e najak tim.Isto taka mi se smeat i za mata no znam deka bi bil podobar i od quaresma i od bilo koj mladinec pozzzz za site liljaci P.S.Nasa e titulata

Mata и сеа да е во Реал нема да игра како во Валенсија, јбг не може секој смртник да игра во Реал :D

А дали ке биде следен Ето(не во позиција туку во промашај на Реал) ке покаже времето

Mata и сеа да е во Реал нема да игра како во Валенсија, јбг не може секој смртник да игра во Реал :D

А дали ке биде следен Ето(не во позиција туку во промашај на Реал) ке покаже времето
А да останел мислиш за 2 години немаше да биде првотимец?:nesum:

Уште сега Мата ќе беше првотимец во Реал,класа е момчето,а на Реал немаше да му треба ВдВ.
Инаку,Валенсија ќе гази оваа година,само да немаат проблем со повредите...:tapp:

Леле експертизам на кило се деле овде.
Мата ќе бил првотимец во Реал, се читате ли шо пишувате море, при Робен како крило да игра Мата :nesvest:
И шо не ќе ни требал ВДВ, не е крило тој, плејмејкер е. Дежурни сератори против Реал колку сакаш.

П.С. Ето не е промашување на Реал, тој е промашување сам по себе. :wink:

Честитки до Вале за втората победа по ред. Овојпат нивна жртва беше тимот на Ваљадолид кој изгуби 0-1 на домашен терен ... :wink:

zdravo

Mnogu gi mrzam site onie koj sto ne ja sakaat valencia a jas znam samo edno deka valencia e najdobriot tim vo celiot svet

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom