Фан Клуб: Валенсија

За Виља и Силва дупло рипна цената по Европското. Само не верувам дека Валенсија ќе се откаже од своите најдобри играчи.
Четири носители на златен медал од 10-то пласираниот тим во Шпанија : Виља, Силва, Марчена и Раул Албиол.
Ќе се вратат љиљаците на фудбалскиот врв, таму им е местото.

Valencia treba da smenat uste napad dobar so villa da igra nekoj i top a moze i golman

za igraci koj da gi zemat:Akinfeev,eto i uste nekoj za da mozat da osvojat a mislam deka emery ima sanasa za nesto podobro od kuman

Здраво

знае ли некој на која страна мозе да се гледаат официјалните утакмици на валенсиа од шпанија,уефа куп за сезонава а наредната мозе и у лига шампиони

Валенсија закон тарарара 5-0

Туку еве ти страна моеш да пробаш овде
http://rojadirecta.com/

Да глеаш во живо утакмици :)

Оваа год. ке имаат најголема конкуренција Барса и Реал.Валенсија FTW!:smir:

Пред се да кажам не навивам за Валенсија,но ми се допаѓаат како играат.Добро е што сезонава ги задржаа своите најдобри фудбалери,ама лошо е што се во финансиска криза и треба да продадат некој од своите најдобри фудбалери.Позитивен факт е продолжување на договорот на Силва.

Ниту Силва ниту Виља нема да ја напуштат Местаља годинава. Силва го продолжи договорот, а за Виља не се шпекулира ништо во последно време.

As Good As Madrid

After agreeing to sign a contract extension with Valencia until 2014, striker David Villa has revealed that he never had any intensions of leaving the Mestalla and he believes that he can develop just as much with Los Ché as he would’ve been able to at Real Madrid.

Ete Vilja ne ni sakal da ja napusti Valencija

Валенсија имаат супер тим само треба да се фокусираат на игратата а не како онаа година кој повеќе пиел вино кој ова кој она:uvo:
Виља и Силва ќе бидат најдобриот тандем во Шпанија:salut:

Проблемот е тоа сто имаа мн повреди сигурно оваа сезона ке бидат подобри ајде да им земеме титула сезонава :vozbud:

Здраво

Момци сите што навивате за Валенсија,а не ви е јасно како мозе да не ја земевме титулата лани со прекрасниот тим и имавме лоси резултати тоа бесе заради лосиот тренер роналд куман.Мене ми е многу зал сто не го освоивме спанија супер куп али ке дојде време ке дојде цас на реал ке се одолзат.Инаку Роналд Куман ја играсе формацијата 4-3-3 каде сто валенциа не бесе навикната на таа и затоа губеа од секој и сесто.Но и покрај тоа со губеа не се срамев да излезам надвор и казам имаме јак состав.Ајде сите заедно со унаи емери да успееме да ја освоиме титулата сезонава.И усте несто има на неколку места потреба за да се смени несто во тимот како на пр. голман,бек лев,средина централен и усте еден добар напагац а не мислам дека треба да се ситнат хоакин,вилла и силва никогас од валенциа и браво за Виља и Силва сто показаа верност и лјубов кон тимот Виља 6 год договор до 2014 год ,а силва со 5 години до 2013 од тезок навивац и лилјак на валенциа поздрав до сите лилјаци

Епа да во право си мозе да е до Роналд Куман типот е дрво абе кое дрво летва е ама сезонава сме топ (повеке накај тенк иде ама и топ ке пројде):kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom