Фан Клуб: Валенсија

браво (y)
се гледа дека е досадно кога се репрезентацииве :)

Салво сепак ќе биде во ложата за градското дерби (сигурно ја договориле утакмицава) :D
искрено бев зачуден кога Салво им објави војна на Леванте :) со право секако, дека сите клубови од заедницата на Валенсија (Виљареал, Елче, Валенсија и Леванте) се договориле картите за гостинските навивачи да бидат 15 евра, а отпосле Леванте ставиле цена 30е. Како што разбрав распродадени биле сите карти уште сега.

иначе зачуден бев за реакцијата на Салво дека ја откако знам се имало горе-доле добри односи со Леванте. Памтам пред 4 сезони (претпоследно коло) на еден мој братучед што игра на покрупно, му ја кажав Валенсија - Леванте Х, заврши 0:0 на Местаља и си добив патики :D за оваа утакмица мислам:
http://www.flashscore.com/match/8SVBD7Ni/#match-summary

иако не верувам многу у теории на заговор :) сега кога ќе погледам табелава многу чудни биле последните две кола, баш и пишав во темата дека не би требало да ја теретат Валенсија зошто ги тепаше Депортиво на гости и со тоа им резервираше карта за Сегунда ама...
Валенсија - Леванте 0:0
последното коло:
Леванте - Сарагоса 1:2 (наместената утакмица)
Депортиво - Валенсија 0:2

Депор иде во Сегунда, а Леванте и Сарагоса остануваат :icon_mrgr:

ај ваљда у скоро време случајот ќе се затвори, а капитенот на Патетико нека го јаде :D

браво (y)
се гледа дека е досадно кога се репрезентацииве :)

Салво сепак ќе биде во ложата за градското дерби (сигурно ја договориле утакмицава) :D
искрено бев зачуден кога Салво им објави војна на Леванте :) со право секако, дека сите клубови од заедницата на Валенсија (Виљареал, Елче, Валенсија и Леванте) се договориле картите за гостинските навивачи да бидат 15 евра, а отпосле Леванте ставиле цена 30е. Како што разбрав распродадени биле сите карти уште сега.

иначе зачуден бев за реакцијата на Салво дека ја откако знам се имало горе-доле добри односи со Леванте. Памтам пред 4 сезони (претпоследно коло) на еден мој братучед што игра на покрупно, му ја кажав Валенсија - Леванте Х, заврши 0:0 на Местаља и си добив патики :D за оваа утакмица мислам:
http://www.flashscore.com/match/8SVBD7Ni/#match-summary

иако не верувам многу у теории на заговор :) сега кога ќе погледам табелава многу чудни биле последните две кола, баш и пишав во темата дека не би требало да ја теретат Валенсија зошто ги тепаше Депортиво на гости и со тоа им резервираше карта за Сегунда ама...
Валенсија - Леванте 0:0
последното коло:
Леванте - Сарагоса 1:2 (наместената утакмица)
Депортиво - Валенсија 0:2

Депор иде во Сегунда, а Леванте и Сарагоса остануваат :icon_mrgr:

ај ваљда у скоро време случајот ќе се затвори, а капитенот на Патетико нека го јаде :D

Односите со Леванте отсекогаш биле добри и јас колку што знам и мислам дека оваа ситуација супер му дојде на Салво. Уште еднаш се покажа како добар претседател кој мисли на навивачите. Еден вид на маркетиншки трик :)

Е сега не знам зошто Леванте ги качи цените, ама изгледа е поради слабите резултати и слабата посетеност оваа сезона. Curva Nord ќе беа погласни од нивните навивачи и да стоеја надвор од стадионот :D

А инаку последните две сезони кога Емери беше тренер и Валенсија веќе беше пласирана на третата позиција (баш тогаш беа мислам утакмиците со Леванте), сигурен сум дека им „попуштаа“. Тогаш беше и подемот на Леванте кој влезе од Сегунда па добар резултат против градскиот ривал секогаш е добар за кревање на мотивацијата кај фановите. :)

Односите со Леванте отсекогаш биле добри и јас колку што знам и мислам дека оваа ситуација супер му дојде на Салво. Уште еднаш се покажа како добар претседател кој мисли на навивачите. Еден вид на маркетиншки трик :)

Е сега не знам зошто Леванте ги качи цените, ама изгледа е поради слабите резултати и слабата посетеност оваа сезона. Curva Nord ќе беа погласни од нивните навивачи и да стоеја надвор од стадионот :D

А инаку последните две сезони кога Емери беше тренер и Валенсија веќе беше пласирана на третата позиција (баш тогаш беа мислам утакмиците со Леванте), сигурен сум дека им „попуштаа“. Тогаш беше и подемот на Леванте кој влезе од Сегунда па добар резултат против градскиот ривал секогаш е добар за кревање на мотивацијата кај фановите. :)

сега е вака :)
Bc6VM_oIEAALwpR.jpg

Мендес го понудил Дани на Валенсија :facepalm: има договор до крај на сезонава, а Мендес му бара 7.5М.
се надевам дека е некаква лоша заебанција, мада не би ме чудило да му платат.

Мендес го понудил Дани на Валенсија :facepalm: има договор до крај на сезонава, а Мендес му бара 7.5М.
се надевам дека е некаква лоша заебанција, мада не би ме чудило да му платат.

Овој Дани? :D

daniel-alves-barcelona-1.jpg

Не верувам...За десната бековска позиција извесно е дека Жоао ќе си оди, а Бараган ќе биде резерва. Е сега се зборува дека Валенсија може да тргне по Забалета. Или пак некој друг :)

Овој Дани? :D

daniel-alves-barcelona-1.jpg

Не верувам...За десната бековска позиција извесно е дека Жоао ќе си оди, а Бараган ќе биде резерва. Е сега се зборува дека Валенсија може да тргне по Забалета. Или пак некој друг :)

не овој Дани, Дани од Зенит :)

danny.jpg

Според Португалските медиуми, Валенсија го нуди Жоао Переира во операцијата Енцо Перез!

http://www.goal.com/en/news/12/spai...lencia-over-batman-crest?ICID=HP_HN_HP_RI_0_3
ДиСи Комикс ќе ве тужеле поради дизајнот на Лилјакот...:facepalm:

Веќе праевме муабет за ова една страна поназад :)
Се работи за нова верзија на лилјакот од грбот, за кој Валенсија поднела барање да го патентира, а овие се бунеле :icon_lol:

del-ratpenat-Batman-Valencia-CF_ARAIMA20141121_0143_45.jpg

Според Португалските медиуми, Валенсија го нуди Жоао Переира во операцијата Енцо Перез!

Жоао е дете на Бенфика, ама договорот му истекува на крај на сезоната така да е речиси безвреден и не верувам дека многу би ја намалил цената :)

http://www.goal.com/en/news/12/spai...lencia-over-batman-crest?ICID=HP_HN_HP_RI_0_3
ДиСи Комикс ќе ве тужеле поради дизајнот на Лилјакот...:facepalm:

сликава доволно збори:
valenciabatman.png

убаво се прикажани годинитите и какво било логото на Валенсија низ времето, а во кое време од DC Comics и како го користеле лилјакот, така да...

Aко ДС Комикс го брендирале логото, може да се бунат колку сакаат од Валенсија.

Ваква верзија на лилјакот во Валенсија се користи уште од 1982 година кога е донесено денешното знаме на градот и на покраината:

85QLmjT.jpg

DBTSJ1j.jpg

cimera.jpg

А Бетмен како што тргнал да ги менува логоата, не знам што ќе му стават на гради после неколу години :D

Нуно на последниот тренинг го пробувал овој тим:
Alves,
Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà,
Fuego, Gomes,
Rodrigo, Gil, Piatti,
Negredo.
Родриго, Хил, Пиати и Негредо се леваци :D
ќе биде интересно

Нуно на последниот тренинг го пробувал овој тим:
Alves,
Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà,
Fuego, Gomes,
Rodrigo, Gil, Piatti,
Negredo.
Родриго, Хил, Пиати и Негредо се леваци :D
ќе биде интересно

Салво до екипата: Дербијата не се обични натпревари, треба да се победат!
Истото го изјави и Негредо, кој осеќам денеска ќе го има своето првенче во белиот дрес. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom