Фан Клуб: Валенсија

Браво мајстори, ајде уште 2-3 дадете :D

Ау дечки не изигравав Сладоледџија стварно ми е криво и тоа ептен. Катастрофа.. :( :place:

Абе невидено, 3 гола си ги дадоја за на крај да го попијат на овој начин.
Дефинитивно незаслужено.

каква трагедија човече :confused: :(

стварно жалосно, ах бре, а колку сакав вие да влезите.

tumblr_mj0lthNQxJ1rz3lrdo1_500.gif

Ццц....уште не ми се верува како излегоа синоќа у п.м. Иначе фан сум на Валенсија уште од времето на Кили Гонзалес,Мендиета,Санти Кањизарес,Рубен Бараха

Ццц....уште не ми се верува како излегоа синоќа у п.м. Иначе фан сум на Валенсија уште од времето на Кили Гонзалес,Мендиета,Санти Кањизарес,Рубен Бараха

и мене уште не ми се верува како можеше тоа да се случи ... голот го гледав 10 пати, ги гледав и последните 10 минути и не ми е јасно како можеше :(
Севиља тотално незаслужено влезе во финале, кога ќе ми текне- влегоа во ЛЕ како 9то пласирани од ЛаЛига :confused:, на пенали пројдоа со Бетис, гол од офсајд во првата утакмица и сега ова :place:

да се надеваме дека продажбава ќе заврши на најдобар можен начин и дека ќе дојде некој што ќе инвестира во екипата..
иако стручниот штаб и без тоа работи на засилувања.
Отаменди е веќе потпишан(12 милиони), Родриго Де Пол исто и он (според претседателот на Расинг(5.5 милиони)) и Мауро Зарате има постигнато договор со Валенсија :)
мило ми е што пак ќе има колонија од аргентински фудбалери во Валенсија (y)

иначе Валенсија оваа година ќе игра на Емирати купот кој се одржува во Лондон.
BmpIYZFIIAAw1ix.jpg

Арсенал е домаќин, а Валенсија последен пат на овој турнир играше пред 7 години.
- кога го видов ова, одма ми текна на голот на Виља против Интер на истиов турнир од пред 7 години. :)

@MkDon
http://en.valenciacf.com/darkosdream

:)
може си видел за ова, ама сепак да те информирам и така имаш еден куп ствари од Валенсија, напрај видео и може ќе ти заѕвонат на врата :)
сите 4 епизоди:
https://www.youtube.com/watch?v=qNQpjjLQD2A&list=PLKgTqZl6SkqJgpYXWEpvJmp-g0rmmXDhh

п.с. Салво е легенда :cool: штета што дојде во Валенсија во тешко време.

@MkDon
http://en.valenciacf.com/darkosdream

:)
може си видел за ова, ама сепак да те информирам и така имаш еден куп ствари од Валенсија, напрај видео и може ќе ти заѕвонат на врата :)
сите 4 епизоди:
https://www.youtube.com/watch?v=qNQpjjLQD2A&list=PLKgTqZl6SkqJgpYXWEpvJmp-g0rmmXDhh

п.с. Салво е легенда :cool: штета што дојде во Валенсија во тешко време.

Naah man :D Јас попрво би бил зад камерата :) Мене ми е доволно што многу од позадините кои ги направив за Валенсија на големо се вртат низ нетов :D

Naah man :D Јас попрво би бил зад камерата :) Мене ми е доволно што многу од позадините кои ги направив за Валенсија на големо се вртат низ нетов :D

само така продолжи (y)

иначе од овие што ги спомнуваат, ти кого посакуваш да ја купи Валенсија ?

само така продолжи (y)

иначе од овие што ги спомнуваат, ти кого посакуваш да ја купи Валенсија ?

Според сето oва што се шпекулира (бидејќи никој не знае точно, а медиумите во Шпанија како и нашиве си имаат заземено страна и најчесто бранат нечии интереси) според мене најдобра опција е Wanda by far. Кинезот е спонзор на цела кинеска лига, и ми изгледа како човек кој го сака спортот и кој ќе ја направи Валенсија шампион. Овие Cerberus ми се сомнителни бидејќи таму прсти имаат замешано шпански бизнисмени и поранешни членови на Банкија, така да тие од старт отпаѓаат за мене како и за мнозинството фанови на Валенсија. Лим е така-така иако мислам дека тој нема шанси да победи и дека битката ќе се води меѓу Wanda и Cerberus.

Плус се збори дека ако победи Wanda или Lim, Салво би останал претседател на клубот, а доколку победи Cerberus би можел да се врати и Љоренте :eek: заедно со Албелда.

Салво очигледно нема да гласа за Cerberus, како и Аурелио Мартинез од Фондацијата кој изјави дека не сака да го продаде клубот на инвестициски фонд како Cerberus, но остануваат уште два гласа од Банкија и Comunitat Valenciana кои можат да ја заебат работата.

Според сето oва што се шпекулира (бидејќи никој не знае точно, а медиумите во Шпанија како и нашиве си имаат заземено страна и најчесто бранат нечии интереси) според мене најдобра опција е Wanda by far. Кинезот е спонзор на цела кинеска лига, и ми изгледа како човек кој го сака спортот и кој ќе ја направи Валенсија шампион. Овие Cerberus ми се сомнителни бидејќи таму прсти имаат замешано шпански бизнисмени и поранешни членови на Банкија, така да тие од старт отпаѓаат за мене како и за мнозинството фанови на Валенсија. Лим е така-така иако мислам дека тој нема шанси да победи и дека битката ќе се води меѓу Wanda и Cerberus.

Плус се збори дека ако победи Wanda или Lim, Салво би останал претседател на клубот, а доколку победи Cerberus би можел да се врати и Љоренте :eek: заедно со Албелда.

Салво очигледно нема да гласа за Cerberus, како и Аурелио Мартинез од Фондацијата кој изјави дека не сака да го продаде клубот на инвестициски фонд како Cerberus, но остануваат уште два гласа од Банкија и Comunitat Valenciana кои можат да ја заебат работата.

Љоренте е дебил и неможам да го смислам, а на Албелда незнам колку пари му имаат понудено само за да привлече подршка од навивачи, беше одличен играч али искрено не ми делува интелегентно за он да биде спортски директор и да го прави тимот :)

мене Лим ме живцира некако, прво зошто он сам си изнакупувал играчи. Знам дека сите тие се одлични од Гарај до Родриго Морено, ама чекај ја мислам дека тренерот и спортскиот директор треба да имаат улога тука (дали се уклапаат у систем итн.), второ што веќе има пробано да купи 5 клуба и не успеал (сигурно нешто не е во ред.)

Русите што се спомнуваат (Zolotaya Zvezda), незнам што намера имаат, ама имаше нешто ако они бидат нови газди Хавиер Зубиратс ќе се врател во клубот како спортски директор :eek: човекот што го донесе Виља, Бенитез, Аимар итн.

иначе и Ванда е мој фаворит (y) баш вчера мислам изјави дека Новата Местаља има да ја направи да биде најубавиот стадион ;)
е сега уште на почеток викаа дека неговата понуда е најслаба на спортски план, негде 40-50 милиони во трансфер рок. . ама кога ќе видиш колку трошеше Валенсија во изминативе 6-7 години ова би било екстра (а може и да се предомисли :D), најбитно е да се зачуваат некои играчи и да им се понудат нови договори (Бернат, Пако, Парехо, Алвес).
ако победи Ванда замисли после цела Кина ќе навива за Валенсија :ROFLMAO: неможе да биде лошо колку само дресови ќе се продаваат таму + Адидас од следната година :) а да и исто така сакам зошто Салво ќе остане претседател, некако овој човек ми е голем визионер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom