Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
i kadetite i mladincite se na prvoto mesto.sledna i posledna utakmica vo esenskiot del e so kozuv vo gevgelija.pozdrav

i kadetite i mladincite se na prvoto mesto.sledna i posledna utakmica vo esenskiot del e so kozuv vo gevgelija.pozdrav

Toчно така гледав сега еве во Македноски спорт Кадетите и Младинците се на право место сега идното коло во Гевгелија мора да се тепа и ќе бидеме шампиони на полусезоната и после тоа ќе има кочење :vozbud::pos2::pos2::pos2:

Денеска се игрееше во Гевгелија последното коло.Кадетите тепаа 0-2 а младинците 0-0 но утакмицата е напишана службена за Тиквеш 3-0 затоа шо немаше судии. И кадетите и младинците се на прво место по првта полусезона.:salut:

Денеска се игрееше во Гевгелија последното коло.Кадетите тепаа 0-2 а младинците 0-0 но утакмицата е напишана службена за Тиквеш 3-0 затоа шо немаше судии. И кадетите и младинците се на прво место по првта полусезона.:salut:
bravo za tikves, a dali ima najavi deka seniorite ke se zasilat? nesto sponzor i toa?

bravo za tikves, a dali ima najavi deka seniorite ke se zasilat? nesto sponzor i toa?

Сеуште е рано но можеби да се случе такво нешто мала рекронструкција во играчкиот кадар пред се пошто спонзорот е тука не се проблем парите мислам.Инаку честитки за кадетите и младинците кои завршија на прво место и двете екипи во своите лиги.:salut:

На 20.11 т.е. четврток кадетите и младинците на ФК Тиквеш ќе одиграат пријателски натпревар со Македонија Ѓорче Петров која е прва во прва лига.
Кадети во 11:00h
Младинци во 13:00h
:salut::salut::salut::salut::salut:

На 20.11 т.е. четврток кадетите и младинците на ФК Тиквеш ќе одиграат пријателски натпревар со Македонија Ѓорче Петров која е прва во прва лига.
Кадети во 11:00h
Младинци во 13:00h
:salut::salut::salut::salut::salut:

:ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::aplauz::icon_eek::zlo::shok::kez::pos2::pos2::pos2::pos2: Ќе не напраат салата ама важно е да си ги провериме силите до кај ни се,мене појќе ми се правеше чеиф со Работнички да играеме и да ги распукаме ама ај и виа се арни:kez:

Via ne se arni tuku se nogu poarni od rabotnicki. A dali ke ne raspukat ke vidime .Ne znaci ako se prva liga ni da nemozime da se merime so niv...:toe::smir::salut:

Кадетите изгубија 2-3 а младинците 0-2.Младинците покажаа доста добра игра и имаа 3-4 100% шанси ама не ги искористија и тоа е тоа.:salut:

Во каква состојба е сега ФК Тиквеш? Кој го финансира клубот? Со каков состав располага клубот? Има ли интерес во Кавадарци за ФК Тиквеш?

Во каква состојба е сега ФК Тиквеш? Кој го финансира клубот? Со каков состав располага клубот? Има ли интерес во Кавадарци за ФК Тиквеш?

sponzor e pekarata Nacional koja e vo sopstvenost na Bungurov, i zatoa imeto na klubot e Taikves Nacional. za drugoto neka kazat kavadarcani, gi ima dosta na forumov.

Тиквеш е на 6 место на табелата во 3 лига-југ.Клубот го финансира сопственикот Бунгуров.За составот не е којзнае што за тоа шо половина се подмладокот на Тиквеш и слабо располага со поискусни играчи.За интерес има доста ама за во втора лига ваа година слабо.Тоа од мене па ќе видиме на крајот шо ке испадне.:salut:

Тиквеш е на 6 место на табелата во 3 лига-југ.Клубот го финансира сопственикот Бунгуров.За составот не е којзнае што за тоа шо половина се подмладокот на Тиквеш и слабо располага со поискусни играчи.За интерес има доста ама за во втора лига ваа година слабо.Тоа од мене па ќе видиме на крајот шо ке испадне.:salut:

Кажи му состав од некој записник море за играчите што се пријавени јас ги знам скоро половина како се прозиват и како се викат али сепак треба сите да бидат напишани.

Тони Гацев
Петровиќ Даниел
Петровиќ Мики
Станоев Фидан
Кузманов Лазар
Златев Диме
Вареловски (Брзи) не му го знам името напиши го ти.
Миле (дулот) презиме.
Сашо (црни).:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom