Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
Навивање немаше нешто организирано посебно ама за трета лига 300 души публика е одличен просек како што реков кај нас градот живее за фудбалот Тиквеш е едниствена Љубов се друго е само епизода.Инаку утакмицата беше ок додуша дечките од Велес одиграа трпеливо си чекаа шанси од контри и си дадоа гол инаку кај нас играчите цела утакмица вршеа пресинг напаѓаа ама без реализација додуша бевме ослабени со двајца играчи за едниот можам да речам дека е најдобар во екипата а другиот е столб на одбраната ама таа е сеа ќе чекаме следно коло идниот викенд да видиме со кој играјме и да пробаме да освоиме три бода.:salut:

20ката и тој ''брзи''ви се најдобри...барем јас така мислам.:salut:

20ката и тој ''брзи''ви се најдобри...барем јас така мислам.:salut:

Точно така Брзи и Тони Гацев 20 што го спомена но за жал не ни играше уште еден таков како 20 исти квалитет повреден ни и главниот стопер ни беше отсутен и така да бевме ослабени инаку добри сне бе мислам јас инаку де шо ќе кажиш за публиката те бендиса ли а/:helou:

Играм за Бабуна...Колку за информација и ние не бевме коплетни. Ама тоа судијата да го е**м каков пенал ви свирна а после 10мин. за нас имаше чист пенал ама не свирна, јбг...домаќини сте:toe:

А за публикава : No Comment:)..ретко кој клуб во регионов кај што играме има ваква публика...последните 30 мин беше најжестока..кога игравте пресинг:)

Стварно беше супер вака шо дојди повеќе народ оти одамна нема дојдено народ на Тиквеш и дај боже другите утакмица уште повеќе народ да има и да влезиме барем во втора лига па ако даде госпот и прва

Играм за Бабуна...Колку за информација и ние не бевме коплетни. Ама тоа судијата да го е**м каков пенал ви свирна а после 10мин. за нас имаше чист пенал ама не свирна, јбг...домаќини сте:toe:

А за публикава : No Comment:)..ретко кој клуб во регионов кај што играме има ваква публика...последните 30 мин беше најжестока..кога игравте пресинг:)

Море другар а да не ги имаш гледано Превалец шо се у во виа регион оти слушам добра екипа имале.Првата а тепале 6-0 а за воа коло незнам.
Да знајме да се спремаме за дерби:pos2::salut:

Море другар а да не ги имаш гледано Превалец шо се у во виа регион оти слушам добра екипа имале.Првата а тепале 6-0 а за воа коло незнам.
Да знајме да се спремаме за дерби:pos2::salut:
Ги знам баце, имам и некои другарчиња од таму. Многу се јаки. Второ коло тепаа 7-0 со Борец. Средина и напад ненормална имаат.Вие да не играте трето си нив ???

Абе онака а и гледам млад си а играш прв тим...има потенцијал у тебе:)

Ебате потенцијалот, прв тим 3 лига:uvo:...туку на 17ти септември играме со скопски Вардар на градски во Велес, шеснаестина финале-куп на Македонија. Ти да не тренираш за Тиквеш ?

Ебате потенцијалот, прв тим 3 лига:uvo:...туку на 17ти септември играме со скопски Вардар на градски во Велес, шеснаестина финале-куп на Македонија. Ти да не тренираш за Тиквеш ?
Не тренирам едно време тренирав ама ај нека остане тајна у кој клуб тренирав:)
А ако може да ми кажиш колкави луѓе играат кај вас(мислам на годините,сите дали се млади каа тебе)

Не тренирам едно време тренирав ама ај нека остане тајна у кој клуб тренирав:)
А ако може да ми кажиш колкави луѓе играат кај вас(мислам на годините,сите дали се млади каа тебе)

Слабо имаме млади играчи...за прва постава конкурираат само 4-5 души под 21 год....Имаме и играчи што порано играле прва па и втора лига во Металург, Борец...само никогаш не сме комплетни. Се некој или е на работа или повреден. А што е најважно играме на утакмици БЕЗ ТРЕНИНЗИ. Бидејки не можеме да се собереме на тренинг. Не се сите играчи од Велес. Имаме од Скопје,од околниве села и сл....
А играм јас и мал фудбал за Дени Комерц се вика екипава.Прво коло ждрепкава играме со на Лазе екипата''Crna Reka'' само нз дали дома или кај вас.:salut:
Едит: заборавив да те прашам каде си тренирал ?

@rosoneri a vie (babuna) kaj gi igrate natprevarite? vo veles ili vo seloto od kaj sto e klubot (martolci)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom