Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
@rosoneri a vie (babuna) kaj gi igrate natprevarite? vo veles ili vo seloto od kaj sto e klubot (martolci)?

Во Велес на градски само не ни е стадионов во најдобар ред. Вашиот е закон. Еден од поубавите во лигава заедно со на Дојран и 11 октомври...:salut:

Денеска како што разбрав идно коло играме со некоја екипа од Велешки регион нешто општина да не било незнам точно Превалец ми рекоа дека се вика и дека биле една од подобрите екипи во лигата минатото коло да не победиле убедливо со висок резултат 6-0 сепак овие денови и официјално ќе се знае кога ќе се играе.:salut:

Ги знам баце, имам и некои другарчиња од таму. Многу се јаки. Второ коло тепаа 7-0 со Борец. Средина и напад ненормална имаат.Вие да не играте трето си нив ???

Незнам ама еве и Together lozari нели разбрал нешто изгледа со Превалец играјме ама мислам на гости дека треба да се играе.До вечер че дознаам и ќе ви кажам.:salut:

a ovie prevalec na koj stadion igraat? u veles?

Не играат во Велес. Во Превалец играат. Стдионов е жими петелот, ама навикнати се они. Ако играте во Превалец, според мене најмногу што може да извчечете е реми...позз

Не играат во Велес. Во Превалец играат. Стдионов е жими петелот, ама навикнати се они. Ако играте во Превалец, според мене најмногу што може да извчечете е реми...позз

АКо мислиш дека ќе има тензии натегања едно друго за да извлечеме реми незнам искрено кажано оваа сезона ни играме со судиите на наша страна нема што да се лажеме што е тука тука е ако има нешто закани лесно може да се прекине дуелот и службено да ја пишат а и може да ја купат нашите утакмицата за одредена сума на пари имамем добра финансиска моќ иако знам дека и тие од Превалец биле спремни финансиски општината му одобрила добра пари за првата полу сезона сепак и да загубиме не е крај на свет почеток на сезона е.:salut:

АКо мислиш дека ќе има тензии натегања едно друго за да извлечеме реми незнам искрено кажано оваа сезона ни играме со судиите на наша страна нема што да се лажеме што е тука тука е ако има нешто закани лесно може да се прекине дуелот и службено да ја пишат а и може да ја купат нашите утакмицата за одредена сума на пари имамем добра финансиска моќ иако знам дека и тие од Превалец биле спремни финансиски општината му одобрила добра пари за првата полу сезона сепак и да загубиме не е крај на свет почеток на сезона е.:salut:

Сепак јас ја типувам 1...на домашен терен ретко губат а плус и играат ''малку'' грубо, и да не заборавам имам 3 другари шо играат таму:):) А што викаш ти дека може да ја купат вашите со судиите..хмм многу тешко. Судиите нема да излезат од Превалец. Мислам дека има вака 4 екипи што се двојат на врвот. Превалец,Тиквеш,11октомври и секако ние(бабуна) знаеме да изненадиме:vozbud:

Сепак јас ја типувам 1...на домашен терен ретко губат а плус и играат ''малку'' грубо, и да не заборавам имам 3 другари шо играат таму:):) А што викаш ти дека може да ја купат вашите со судиите..хмм многу тешко. Судиите нема да излезат од Превалец. Мислам дека има вака 4 екипи што се двојат на врвот. Превалец,Тиквеш,11октомври и секако ние(бабуна) знаеме да изненадиме:vozbud:

Битно е нашите да испаднат од Превалец и тоа со три бода а судиите нека си а мислат.:pos2: А ако има инциденти со нашите па каа ќе дојдат кај нас со камата ќе му вратиме.:smir::salut:

Битно е нашите да испаднат од Превалец и тоа со три бода а судиите нека си а мислат.:pos2: А ако има инциденти со нашите па каа ќе дојдат кај нас со камата ќе му вратиме.:smir::salut:

Сценарио Јака Радовиш :vozbud:

Сценарио Јака Радовиш :vozbud:

Ууу недај боже да улета чи Дането е тогаш виќе отиди јавана се со влечките ќе ги тепа он:pos2::pos2::pos2::pos2:башка и Грно го имаме у екипата и он ако се попале опасна е работата:pos2::pos2::zlo::zlo::zlo::salut:

od prevalec tesko 3 boda da izvadis.prvo terenot mu e naviknat oti e nogu pomal.igraat grubo i vrsat pritisok vrz sudiite.a i imat poddrska od site tamu oti znam kako e igraev lani tamu jas izgubime 6-0.pozz

od prevalec tesko 3 boda da izvadis.prvo terenot mu e naviknat oti e nogu pomal.igraat grubo i vrsat pritisok vrz sudiite.a i imat poddrska od site tamu oti znam kako e igraev lani tamu jas izgubime 6-0.pozz

И јас тоа викам. Прееска го прашувам другачево. Шо мислиш за со Тиквеш,шо ке направите и ми вика 5-6 ке им дадеме:kesa:

И јас тоа викам. Прееска го прашувам другачево. Шо мислиш за со Тиквеш,шо ке направите и ми вика 5-6 ке им дадеме:kesa:
Е да бе ај сеа 20 ќе ни дадат шо зборуите ви виа нашите нема да стоат и они ќе играат.:salut:

Каа прво Тиквеш има каде каде подруг тим од лани шо беше тиа шо се вика сите беа младинци.Не викам дека ќе тепат ама 5 нема шанси да примат а и не веруам дека ќе се откажат така лесно затоа шо се едни од најголемите конкуренти за влевање во втора. А шо е до судиите,газдата на Тиквеш е комесар и ако има проблеми може и службено да а напише.

na prvo mesto ke bide da ne zagubime a ako moze da pobedime uste poubavo za nas.inace da vi kazam prevalec se na prvo mesto so 6 boda(od 6 mozni) so gol razlika 13-0. epa sea videte kakov sostav imat.pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom