Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
lele decki sramota gi gledam stranite,strumiks da vi kazue koj turnir bil organiziran u kavadarci. ccc

abe ja ne go znaev samo prezimeto na vuko
daj kazete so koj igra sea tikves

Ај јас ќе се распитам и ќе ви кажам сеа неможам да испаснам од дома даа болен сум и затоа неможам да ти одговорам ај позз.:salut:

Тиквеш играе со Габер во недела на габер само незнам у колку саат

Дечки има промени некои Тиквеш-Габер е преместена во сабота исто на габер мислам ке се играе а кадетите и младинците ке играат во петок од 2 и 4 часот со Брегалница на Тиквеш

Шо е воа бе Национал изгубил од Младинците на Тиквеш 8:1, слушам Национал ич не биле физички спремни, ај ако има некој шо а гледал утакмицата нека каже нешто.

luge stvarno li sirkovo se prvi na tabelata a tikves se vtori

кој сака нека биде прв ама на крајот Тиквеш ќе биде прв а за тоа дека не се спремни точно еве две недели тренират па полека се враќат у формата со исклучок на дечките што дојдоа од Вардар Декамел а другите се подготвуваат ама еден проблем имаат даа неможат голман да најдат се е зафанато.:pos2:

abe znam edni od sirkovo i mi kazuvat deka oni bile prvi
a i deka na tikves sluzbeno mu imale zemeno edna gacov dadil gol i tikves vodele a via rekle de da vidime dali e prijaven i ovoj ne bil i uste mnogu ne bile i mu a zemale sluzbeno

abe znam edni od sirkovo i mi kazuvat deka oni bile prvi
a i deka na tikves sluzbeno mu imale zemeno edna gacov dadil gol i tikves vodele a via rekle de da vidime dali e prijaven i ovoj ne bil i uste mnogu ne bile i mu a zemale sluzbeno

Абе се му е џабе ако сакат и на глава нека застанат Тиквеш ќе биде прв слушај што ти викам јас Бунгурот ќе му маане некој динар на тиа селаците и ќе го дадат првото место нема шанси да не бидат први уште пред да почне првенството се знае дека они ќе бидат први воа се само маски за другите екипи да не се бунат.:salut:

a tia od negotino sto se zemeni kavdarcani li se????
Тиа не се земнени туку каа се распадна тиквеш немаа кај да одат и мораа таму ама сеа пак се вратија ама не баш сите и играат за тиквеш национал и сеа мислам дека сите се регистрирани и исправни

Шо е воа бе Национал изгубил од Младинците на Тиквеш 8:1, слушам Национал ич не биле физички спремни, ај ако има некој шо а гледал утакмицата нека каже нешто.
Абе точно е за резултатот јас гледав ама тоа беше онака чист тренинг а не утакмица а и за спремни не се затоа шо немат доволно тренинг и доста касно почнаа ама ке се управат.

ti gledaj a aba i odgodina gradskoto derbi
Не ме интересира АБА си имаме кк клуб во прва лига,Беласица ќе влезе во прва лига, а вие што имате фк Тиквеш во Ш лига :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom