Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe ja ne go znaev samo prezimeto na vuko
daj kazete so koj igra sea tikves
luge stvarno li sirkovo se prvi na tabelata a tikves se vtori
abe znam edni od sirkovo i mi kazuvat deka oni bile prvi
a i deka na tikves sluzbeno mu imale zemeno edna gacov dadil gol i tikves vodele a via rekle de da vidime dali e prijaven i ovoj ne bil i uste mnogu ne bile i mu a zemale sluzbeno
Тиа не се земнени туку каа се распадна тиквеш немаа кај да одат и мораа таму ама сеа пак се вратија ама не баш сите и играат за тиквеш национал и сеа мислам дека сите се регистрирани и исправниa tia od negotino sto se zemeni kavdarcani li se????
Абе точно е за резултатот јас гледав ама тоа беше онака чист тренинг а не утакмица а и за спремни не се затоа шо немат доволно тренинг и доста касно почнаа ама ке се управат.Шо е воа бе Национал изгубил од Младинците на Тиквеш 8:1, слушам Национал ич не биле физички спремни, ај ако има некој шо а гледал утакмицата нека каже нешто.
Не ме интересира АБА си имаме кк клуб во прва лига,Беласица ќе влезе во прва лига, а вие што имате фк Тиквеш во Ш лигаti gledaj a aba i odgodina gradskoto derbi