V
Viktoranius
Гостин
Кое место сте сега на табелата? Имате шанси за 2 лига или?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ајде, ајде, значи ке земат сега фудбалерите по некој денар од 11 октомври.Тиквеш-Превалец 1-1 денеска на градски стадион во Кавадарци.
Првен поведовме ние со голот на Сашо црни ја така го знам :tv: и првото полувреме ја имавме надмоќта на теренот гостите од Велес неможеа да ја изнесат топката во второто полувреме по еден добар центаршут на гостинскиот десен бек нивниот коркулентен напаѓач постигна гол со глава и го израмни резултато потоа ние имавме 4 100% шанси за гол од кој 3 имаше Р'жо и една Симо од Возарци можевме да победеме али добра е извлековме бод од прво пласираниот тим на табелата.:salut:
Кое место сте сега на табелата? Имате шанси за 2 лига или?
кадети младинци?
првиот е со зелено дека треба да игра плеј-оф за пласман у 2 лига, а последните 6 се со црвено дека тие испаѓаат у 4 лига, т.е. општинска, ама не верувам дека ќе испадне некој.море оти првиот е со црно а друзите со бело,да не е каа у холандија плеј оф да ги емм
hari nisto od trite 3 liga. toa e posledno sto mi kazaja, bidejki za da se igra u nekoja od tretite ligi se baraat timovite da ispolnat uslovi kako 2 liga, sto e nevozmozno.не се опуштајте :wink:
Победа Валандово - Тиквеш 1-3 стрелци на головите Бојан Пашовски (ржо) Сашко Тодоров (црниот) и Златето пампурот не му го знам презимето :helou: