Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
кадетите 1-1 а младинците имаа голем пораз од 6-0 на гостувањето во миравци

Даниел Петровиќ 2 каа по обичај еден од слободен еден Миле дулот дал и уше еден не ми текнуе кој дади даа али не е битно важно нашите победиле може да се каже дека убаво кинисаме и сеа требе само победи да редиме во продолжение на првенството.:salut:

да те поправам само Даниел дал 3 гола а не 2 т.е. хеттрик

:tapp::tapp::tapp: Аман бе... толко слабо одигра Тиквеш или Миравци се пресилни ? :uvo::uvo:

Половина од нашите младинци не играле, а за Миравци играле сениорите пошто му ја одлижиле утамициата од нивното првенство, нормално само тие шо имат право од сениорите играле за младинците, ама квалитетни дечки се и му ги ивзадиле цревата на нашите.

Половина од нашите младинци не играле, а за Миравци играле сениорите пошто му ја одлижиле утамициата од нивното првенство, нормално само тие шо имат право од сениорите играле за младинците, ама квалитетни дечки се и му ги ивзадиле цревата на нашите.
Miravci imale KRILO pobrzo od spidi gonzales :jaj:
A aj od drugata utakmica ke pocnime da go pnime stadionot a ne da :tv: inter mancester, real...

Mладинците на Тиквеш тепаа 5-2 со Брегалница Штип, Кадетите 4-0 тепале :back:

A кој знае шо направија старите????

Честито победи, само така на Брегалница чумата. :wink:

Старите изгубиле 0-1 у Велесе од Бабуна:kesa:

Vo nedela vo 16:00h FKTikves-Prevalec.Igrajme protiv prviot pa koj saka neka dojde neka gleda.:salut:

Тиквеш-Превалец 1-1 денеска на градски стадион во Кавадарци.
Првен поведовме ние со голот на Сашо црни ја така го знам :tv: и првото полувреме ја имавме надмоќта на теренот гостите од Велес неможеа да ја изнесат топката во второто полувреме по еден добар центаршут на гостинскиот десен бек нивниот коркулентен напаѓач постигна гол со глава и го израмни резултато потоа ние имавме 4 100% шанси за гол од кој 3 имаше Р'жо и една Симо од Возарци можевме да победеме али добра е извлековме бод од прво пласираниот тим на табелата.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom