Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
Поради ногу жешкото време првото коло за младинци и кадети е одложено за една недела. :salut:

Борец-Тиквеш-2:5 Tепамееееееееее:vozbud:

Борец-Тиквеш-2:5 Tепамееееееееее:vozbud:

Aма ај да не тепаме да го ебам. Инаку Тони Гацев му ги извадил цревата 2 гола му фукнал Даниел Петровиќ еден и Фиданчето и Златко му акнале по еден инаки ме интересира даа дали Мило Дулот играел :pos2::pos2:

Ај нека ни е честита победата и нека се множат, вака ако оде цела сезона 2 лига не ни бега :)

Ќе биде интересно другото коло у Кавадарци, од кога чека градот фудбал да гледа, ај ако знае некој нека пише со кој играјме.

Ај нека ни е честито победата и нека ни се множат па другата недела ако има фудбал да оиме да глеаме.2 лига чекај не.:vozbud::vozbud::vozbud:

Добро е за почеток а наредна со кого и кога играјме?

Другото коло се играе со друга Велешка екипа мислам дека Младос ми рекоа дека се вика ама сепак не е сигурно ова ќе ве известам дополнително со кој ќе играме.:salut:

ај што побрзо да влезате во 2лига со среќа

Море ај кажите кога е следната утакмица на Тиквеш да оиме да глеаме.:vozbud::vozbud:

Од дека знаиш бе може ќе ми текне,ќе ми светне зелено ламбичката и шо.А ти да не ќе оиш случајно.:helou::helou::helou:
Море ако одиме заедно че одиме шо се косиш
А ако сака Тогедер и него ќе го земиме:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom