Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
Не битно кој сум сеа:toe: а Тиквеш воа коло играе со Трстеник таму и сега е прв на табелта еден бод пред Сирково за тоа шо Сирково последното коло изиграл нерешено.:salut:

Не битно кој сум сеа:toe: а Тиквеш воа коло играе со Трстеник таму и сега е прв на табелта еден бод пред Сирково за тоа шо Сирково последното коло изиграл нерешено.:salut:
луѓе ни јаки филмови си изнаправиме демек ке играјме у втора лига а од нас сирково е појако

Море кај нас каа шо нема ништо од фудбалот и тоа е некој успех.А од кај знаиш натаму како кле биде може ке влезат и во втора дај боже.Сеа онака ви кажуам како одат работите таму оти има некои шо ги интересира ако не нема да се пише на ваа тема.

Море ајде чекам резултато од утакмицата со Трстеник како заврши ако знае некој нека каже.

Тепал Тиквеш 4-3

бравооооо:vozbud:
многу сме јаки
у следното коло со кој играјме?

Браво одлично одиме во трета лига сигурно уште неколку утакмици има мислам од оваа полусезона сега играме дома па гости и последната дома со Сирково т.е решавачката инаку не очекувам преголеми проблеми за влезот во трета лига сепак да не збориме пред време да оставиме работите да се одвиваат сами по себе.

Незнам како е распоредот ама ке дознаам виа денови и ке ви кажам

Тиквеш Национал играе со Сопот воа коло дома а за тремин незнам кога и коа ден

Не битно кој сум сеа:toe: а Тиквеш воа коло играе со Трстеник таму и сега е прв на табелта еден бод пред Сирково за тоа шо Сирково последното коло изиграл нерешено.:salut:[/quotal
alal da vi e samo napred do prva liga :)

vo 14:00 ili 16:00 mislam de se igrae so sopot deneska

Не е денеска туку утре т.е. недела во 10 сабајле на Тиквеш

Не е денеска туку утре т.е. недела во 10 сабајле на Тиквеш

Леле види термин даа пола екипа нема време кога да се истрезне а баш сакав да ги гледам ама утре ќе си спијма до касно.:salut:

Поарно шо не си дојдил оти утакмицата не се одигра оти екапа од Сопот не дојди а Тиквеш а зема службена.Сеа има уште две кола до крајот првен одат во Манастирец а последната дома со Сирково и после мислам дека се играе бараж со велешкиот регион ама не сум баш сигурен.:salut:

Ја колку шо знам не се играе бараж, првопласираните од сите региони мислам дека одат директно у трета лига, а гледам на Тиквеш добро му оде така да ќе гледаме третолигашки фудбал догодина. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom