Брацо не го знаеш, а се декларираш како фан на Мак фудбалот? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брацо не го знаеш, а се декларираш како фан на Мак фудбалот?![]()
Ako ne znaes koj e Braco ne znam sto baras na forumov. Toj e najgolemata legenda na kogo pred stadion treba da mu se digne spomenik. Toj e covekot koj Teteks go odnese od vtora vo prva liga. So kogo Teteks osvoi kup i izleze vo Liga Evropa. Ednostavno kazano LEGENDA.A koj e ovaj Braco, ko samsonenko nekoj ili ko Miticot vo caredvor?
Ќути, па уште и фан на Вардар се декларираБрацо не го знаеш, а се декларираш како фан на Мак фудбалот?![]()
Sho kur te bolit tebe ljangur eden be?Ќути, па уште и фан на Вардар се декларира![]()
Уууу мали е нешо нервозанSho kur te bolit tebe ljangur eden be?
Ke te ebam ke se nerviram za prosta masa ko tebeУууу мали е нешо нервозан![]()
Сва среќа многу паметни се инцестоидните створења ко тебе, токмак.Ke te ebam ke se nerviram za prosta masa ko tebe![]()
Za tebe sum Ajnstajn, btw da mi go jajs "tokmakov".Сва среќа многу паметни се инцестоидните створења ко тебе, токмак.
Знам, сестра ти ми збореше за тебе колку си умен.Za tebe sum Ajnstajn, btw da mi go jajs "tokmakov".![]()
Знам, сестра ти ми збореше за тебе колку си умен.
Бог да ја прости мајка ми, сам кажи и.Aj popametnite popustaat ne se zamaram pojke, samo ke ja iskoristam prilikava kazimu na majkati parite za vcera pod televizor mu gi ostev da ne mi se ljutit.
Idi shetaj ne zamaraj ovde !!!Aj popametnite popustaat ne se zamaram pojke, samo ke ja iskoristam prilikava kazimu na majkati parite za vcera pod televizor mu gi ostev da ne mi se ljutit.