Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Po porazot od Rabotnicki vo kupot ,klubot poznaa da go napustaat prv e Miki Jovanovski http://ekipa.mk/miki-jovanovski-dve-godini-vo-rabotnichki/
Dali ima nesto novo okolu sponzorstvoto na timot ? Charshiski muabet se vrtese kako Bakal sakal da go prevzeme klubot !!??
Свите ќе го напушта братче што е најлошо ги избркаја децава од Тетово ка кучиња сега ќе ги моља да се врата и да играа без паре ако клубов остане како Тетекс и ако не се деси тоа црно сценарио да се пресели у Маџари..

а за Бакал сам кажа чаршиски муабети.. знаемо добро кој чуек од власта седи зад Бакал нив освен бизнис друго не ги занима сеа незнам можда Тетекс е добра зделка ;)

Дај кажите што како, дали е вистина. Се изнаслушавмо шпекулацие, ама ако е вистина Че го пукам :uzi::uzi:

Ја слушнав дека Тетекс го продавал местото у втора лига, заинтересирани биле Зајас ама не паднал договор околу цената.

Брацо е заинтересиран да го купи клубот, но единствениот проблем е Жанко Савов кој што ниту плаќа котизација, ниту ги дава акциите. Тетекс нема платено котизација и доколку Жанко не плати или не го продаде клубот отиде Тетекс во историјата.

Брацо е заинтересиран да го купи клубот, но единствениот проблем е Жанко Савов кој што ниту плаќа котизација, ниту ги дава акциите. Тетекс нема платено котизација и доколку Жанко не плати или не го продаде клубот отиде Тетекс во историјата.
Па мора притисок на овој Жанко да му се направи, на нас е да реагираме сега!!

Тетекс има рок до утре до 12 часот да ја плати котизацијата ако не автоматски ќе биде исфрлен во општинска лига.. нека ни е господ на помош...

:facepalm:
Абе се лопови маме им ебам ја нивно, само ќутек е решение за такви луѓе. Тетовчани чудно ми е вие немате никаква реакција, како да кренавте сите раце.

НЕОФИЦИЈАЛНО: Тетекс е спасен

подетално со инфо ќе излеза Војводи утре

Последно уредено:
Официјално е Тетекс плати котизација и ќе игра во втората лига.[DOUBLEPOST=1436211340][/DOUBLEPOST]Освен што Брацо влегува во клубот како нови засилувања се најавени Раденко Бојовиќ, Филип Деспотовски, Филип Петров...

Официјално е Тетекс плати котизација и ќе игра во втората лига.[DOUBLEPOST=1436211340][/DOUBLEPOST]Освен што Брацо влегува во клубот како нови засилувања се најавени Раденко Бојовиќ, Филип Деспотовски, Филип Петров...
A koj e ovaj Braco, ko samsonenko nekoj ili ko Miticot vo caredvor :P ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom