Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
СООПШТЕНИЕ!!
НАТПРЕВАРОТ ПОМЕЃУ Ф.К ТЕТЕКС -ПОБЕДА 10 КОЛО ВТОРА МАКЕДОНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА ЌЕ СЕ ОДИГРА ВО НАСЕЛБАТА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ СО ПОЧЕТОК ВО 14 ЧАСОТ СЕ ПОВИКУВААТ СИТЕ ВОЈВОДИ КОЈ САКААТ ДА ПРИСУСТВУВААТ НА ОВОЈ НАТПРЕВАР И ДА ГО ИСТАКНАТ НЕЗАДОВОЛСТВОТО КОН УПРАВАТА ГИ ЗНАЕТЕ И САМИТЕ КОИ СЕ ПРИЧИНИТЕ ЗА НАШЕТО НЕЗАДОВОЛСТВО. НАПОМЕНА ИДЕЊЕТО ЌЕ БИДЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ....СО ВЕРБА ВО БОГ ВОЈВОДИ ДО ГРОБ......

Ne trebase u Gjorce da igrate samo protiv Albanskite ekipi ? Ne e provokacia.
требаше...
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 09:48 ---
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 09:51 ---
Малку ретро
1380728_596102950453798_974786764_n.jpg
И ја добро се сеќаам на утакмицава и можем да кажем дека беше многу јакоо не не пуштаја без карта да влеземо на стадион и се деси што се деси прво со камења почнавмо да гаѓамо накај јужната трибина и после имаше тепање со џандарите и газевмо све што пројде покрај нас после каменуење со КФОР и тепање со бичкаџијете кј стариот стадион хахаха имаше и по некој пендрек али све на све интересно а спитфаерката ја имам ја бш пред некое време ја видов дома кој ќе имам време ќе стаем слика

Тетекс-Победа 3:1
Стрелци:Тетекс(Белчев,Начевски и третиот автогол ми се чини беше)
Победа(Мустафов од слободен многу добар гол.)

Добра игра на Тетекс во прво полувреме.Во второ после примениот гол малце паднавте и цело време Победа напаѓаше.За во последните 5-10 минути вие да ја преземете повторно играта и да создавате шанси.
Одбраната ви е најслаба а и Крале изгледа ви се повреди излезе од игра.

На 28.10.1988 официјално е формирана навивачката група Војводи Тетово на натпреварот со Балкан Стококомерц. По овој повод на ден 02.11.2013 ги повикуваме сите Војводи, Тетовчани и Македонци да присуствуваат на Градскиот стадион во Тетово заедно да ја прославиме 25 годишнината на Војводи и 60 годишнината на ФК Тетекс! Приказната продолжува... СО ВЕРБА ВО БОГ ВОЈВОДИ ДО ГРОБ !!!

Колку е добар тревникот :eek:.
Иначе убав ден, али не е тоа тоа. Многу работи се сменија...
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 20:12 ---
1455918_613796692017757_2129192326_n.jpg

Али уште си газиме :D

Честит 25 годишен јубилеј....Држете се заедно (y)
п.с. Инаку овие газдите моментални на Тетекс К.. не ги боли за клубот
Поздрав

Толку добар малиов, баш на фб читав на една страна за Тетекс, го пишаа како вундеркинд, а збар не сум заприемтил да игра во првата екипа на Тетекс?

Игра. Десен бек е, има играно за сите младински категории во репрезентација. Добар е, само колку може да успее у нашава лига е прашање. Што побрзо замине од овде, толку подобро за него.

Игра. Десен бек е, има играно за сите младински категории во репрезентација. Добар е, само колку може да успее у нашава лига е прашање. Што побрзо замине од овде, толку подобро за него.

Па ова му е шанста прек урепрезетнација, ама па не знам колку тука ќе добива шанса овие квалификации пошо не верувам да игра пред Стефан Ристовски. Ама млад е 18 год. колку што видов, така да има два циклуса пред него, па ако се покаже сигруно лесно ќе си отиде одовдека. Секако ако најде и некој добар менаџер за да ја избутка работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom