- Член од
- 10 април 2010
- Мислења
- 320
- Поени од реакции
- 58
Недела пријателска со Вардар најверојатно последна за Тетекс добра припрема пред натпреварот со металург
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предчуство....никад не ме лажело ќе видиш дали сум во право или неdojava ?![]()
Од твоја уста у Божји ушиПредчуство....никад не ме лажело ќе видиш дали сум во право или не.
Глеј на Вардар што му правите...составивте екипа за Европа а не за опстанок.![]()
ќе идемо ќе има 1 бус организираноPrvenstvoto ni pocnuva vo nedela kaj Metalurg od 15 casot ! Vojvodi ce se ide li ? Barem 1 kombe da idemo ,na Teteks sega smo mu najpotrebni..Na domasen teren vo slednite 6 natprevari nemozemo da go bodrimo taka da na gosti nesmeeme da ne ideme...
Беше вчера на утакмица?Беа вчера Захариевски и Васоски да ве скенираат али мислам дека ако играте како вчера ништо не ги спасува.
Абе според клипов искочи дека Вардар бил боље а Тетекс со две шанси тепал, а усвари у прво не мрднаа нашиве играчи нема се овдека фалат уште некој шанси и плус вие имавте контри во второ полувреме ама вашите играчи многу лошо ги изиграа, да беа поснаодливи и да подаваа ќе ни дадевте како ОФК 5 гола ама вашите ќе ја земе еден трча сам и се заглавува баш ми текнува Боби имаше две три такви шанси да подаде одма и ваш играч да искочи во одлична шанса ама он ја носи топката и нашите го стигаа и ви пропаѓаа шанси така.Ајде, те поштедија СпортЕфе