Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Абе иронија е, о пуста „интелегенцијо“, и е наменета за модераторите и администраторите, ти и така нема да сватиш! За едно имаш право - не е компјутер за секое дете.
Бидејќи темата втор пат беше затворена токму од испадите на „цивилизираните луѓе“ како тебе, иако модераторите нонстоп беа беа предупредени дека има провокации од „цивилизираните“, а замисли нивен одговор беше дека треба да се затвори темата, оти дневно по 10 мислења бришат во тоа тема.
Ама ти не се плаши, нема да ти ја затворат темата, туку јас само иронизирам со ставовите на модераторите! Ако и после ова, пак ти е тешко да сватиш, трк во аптека побарај апчиња за развој на интелегенцијата!

И сега поради несогласување со модераторите/админите вие по секоја тема ќе плачете, ќе ја водите дискусијата у сосема непотребен правец и оф топик, се со цел да укажувате што е правилно а што не ?
Според речникот на форумов, тоа ти се викало шерифување и ако добро ме држи сеќавањето, тоа се казнуваше со бан.
Друга работа, не знам дали виде, кој е "цивилизиран" кога некој пред тебе, се со цел да испровоцира, со самото регистрирање на форумов одма запали патикете и закачи слика овде со ствари кои ете по некоја случајност биле одземени од страна на една навивачка група. Цивилизација на ниво, морам да признаам.
И на крај, таквите иронии не сме должни да го читаме ние овде, зашто баш ама воопшто не не интересира.

Грешка си ти темата ви ја затворија зошто не знаете вие цивилизирано да праете муабет одма сакаш фајт оо ќе ти викам армија дрн дрн јариња... И ја не сум пишуел на фан клуб шкендија едино мислења си оставам на овој фан клуб ти не си фан на Тетекс и можеш слободно да одјебеш и не им враќајте више ич едноставно пријавујте мислења кј модераторот и нека јада баноој

Абе иронија е, о пуста „интелегенцијо“, и е наменета за модераторите и администраторите, ти и така нема да сватиш! За едно имаш право - не е компјутер за секое дете.
Бидејќи темата втор пат беше затворена токму од испадите на „цивилизираните луѓе“ како тебе, иако модераторите нонстоп беа беа предупредени дека има провокации од „цивилизираните“, а замисли нивен одговор беше дека треба да се затвори темата, оти дневно по 10 мислења бришат во тоа тема.
Ама ти не се плаши, нема да ти ја затворат темата, туку јас само иронизирам со ставовите на модераторите! Ако и после ова, пак ти е тешко да сватиш, трк во аптека побарај апчиња за развој на интелегенцијата!
Можеш да му пратиш слободно ПП, никој не е должен овде да чита ваши глупости. Ако имаш нешто да кажеш за Тетекс а да не биде провокација, слободно! Ако немаш, те молим тебе и другарите твои да ја заобиколите темава.
(за болдираното) Да имаше вакви апчиња, другарите твои ќе работеа само за апчињата, ќе немаја за леб. Таке да, немој да кажуеш кој бил интелигентен а кој не.

И сега поради несогласување со модераторите/админите вие по секоја тема ќе плачете, ќе ја водите дискусијата у сосема непотребен правец и оф топик, се со цел да укажувате што е правилно а што не ?
Според речникот на форумов, тоа ти се викало шерифување и ако добро ме држи сеќавањето, тоа се казнуваше со бан.
Друга работа, не знам дали виде, кој е "цивилизиран" кога некој пред тебе, се со цел да испровоцира, со самото регистрирање на форумов одма запали патикете и закачи слика овде со ствари кои ете по некоја случајност биле одземени од страна на една навивачка група. Цивилизација на ниво, морам да признаам.
И на крај, таквите иронии не сме должни да го читаме ние овде, зашто баш ама воопшто не не интересира.

Апсолутно си во право, затоа имаш биг лике од мене, само што правилата на форумот, изгледа се дека нема правила, или па, селективно се применуват. Оти да мислеа како тебе, нема да си постапија така како што постапија , со затворање на темата , со банално оправдување, па така ни ти немаше да читаш оф топик тука во твојот фан клуб.
Јас од историја (поранешно искуство) сметам дека тука секој може да пишува што сака, макар и оф топик, само ако тоа му се допаѓа на администраторот, или модераторот, и затоа си зедов право да пишувам така.

Абе се заборавам да ве прашам нешто :)
Заприметив после мечот со Вардар, дека играчите ваши облечени во дресови преминуваа улица и се упатуваа накај еден објект (додуша не видов дали таму има соблекувални, освен што имаше еден објект со знак ФК РЕНОВА). Кај се соблекувалните на Тетекс?

Заприметив после мечот со Вардар, дека играчите ваши облечени во дресови преминуваа улица и се упатуваа накај еден објект (додуша не видов дали таму има соблекувални, освен што имаше еден објект со знак ФК РЕНОВА). Кај се соблекувалните на Тетекс?

Уште подоле се соблекувалните на Тетекс, кај стариот стадион. А објектот што си го видел со ФК Ренова, таму се соблекувалните на Ренова.

Апсолутно си во право, затоа имаш биг лике од мене, само што правилата на форумот, изгледа се дека нема правила, или па, селективно се применуват. Оти да мислеа како тебе, нема да си постапија така како што постапија , со затворање на темата , со банално оправдување, па така ни ти немаше да читаш оф топик тука во твојот фан клуб.
Јас од историја (поранешно искуство) сметам дека тука секој може да пишува што сака, макар и оф топик, само ако тоа му се допаѓа на администраторот, или модераторот, и затоа си зедов право да пишувам така.

Не знам и не сум компетентен за ова што го споменуваш да ти одговорам. Меѓутоа сосема на погрешна тема си барате правда, вие навивачиве на Шкендија.

Подолу од ремова соблекувалните. Тоа е делот од стариот стадион и во ред се соблекувалните на ронева (порано на Љубетен беа тие), после во средина се од тетекс и на крај од шкендија.

Аман бе, а гостите кај се пресоблекуваат?:D
И кај е теренчето кај што игра Љуботен?

http://www.facebook.com/vojvodi

Во сабота за влез на нашата трибина на југ ке се наплаќа по 50 денари за хуманитарна цел и со тоа ке помогнеме на некого за кого е потребно тоа...И ке има добра забава со Dj Master :)...Ајде Војводи да бидеме хумани...По добрата игра на нашиот Тетекс со двата планински клубови очекуваме и добра игра против металург..затоа Војводи ајде сите на стадион и да дадеме огромна подршка на нашата љубов ...
(y)

Тешко ќе биде против металург зошто Вардар многу им се одалечи у борбата за титулата па металург ќе иде на победа а башка и не знаем коај смо ги победиле металург последен пут :( али ајде да се надевамо дека нашите момци ќе изиграа добро

Војводи Тетово
На 28.10.1988 официјално е формиран навивачкиот клуб Војводи на натпреварот со Балкан Стококомерц !!! Нека ни е среќен роденденот Војводи и да го славиме уште уште многу многу години...Да живее Тетекс да живее Тетово да живее Македонија !!! !!! :)

23 Години верност... 23 години традиција... 23 години ВОЈВОДИ !! Среќен роденден !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom