Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Добар стрим, ги гледав последниве 15 минути од првово полувреме и ме изненандија Тетекс незнам дали е до стримот или до што ама овие нашиве летаат и имаше добра шанса на самиот крај на полувремето ама голманот на шкеднија беше побрз и ја исфрли топката! Браво за резултатот (барем досега) и за добрата игра!

2:0, баш денес најде да се разболам. Секоја чест за Војводи и за Тетекс, лекција по навивање и фудбал.

Абабба и после ова Балисти и Шкендија ќе имаат нешто да кажат за Војводи и Тетекс.БРаво мајстори!!

Тоа браќа ги измочавте на навивачки план ги искинавте на терен и на крај излезе она планинското од нив...почнаа играчите да ги гаѓаат во знак на немоќ.

Попара, какво навивање, браво Војводи! За играта ич не почнувам муабет да правам! А шкендија не е шкендија ако не прави проблеми! Не сум непријателски настроен ама лесно е да се констатира!

Леле ВОјводи еј како се слушаат само,епа ќе се слушаат овие Балистиве навивачи или семкари се.

Браво Тетекс,браво Војводи уште од најавата што ја направивте ви излегуваше некоја позитивна енергија...

cestito...

Deneska bev iznenaden od teteks...!!

i ako deneska imavte pogolema brojka od porano no deneska ste bile mnogu mnogu slabi po navivanje !! samo 20% od vas navivase !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom