Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кој беше на пресконференција?:)Излеа некој нема друга работа па само шири дезинформацие...од сеа кој ќе пише само 100% сигурна информација нека пише...доста е заебанција,форумов го чита цело Тетово.

Што е работава сега Гнидава пак се вратил ??? Права пијавица,ехх... што човек ќе беше!!!
Иначе од распоредов сум задоволен добар ни е...А и противникот во купот ни е доста атрактивен Треска од Шишево :D
Треска од Шишево е Македонија ЃП :) Не е бш лесна утакмица, мие да напраемо прво тим како што треба па после ќе праемо муабет.

^ Да де...еј а има некој видео од пред конференцијата да стае овде??? или по ПП нека ми прати...

moze teteksfansmk gleal u zivo pressot, poso sve od prva ruka ni kazue sve. baska top tema niz drzaava kje bese timov posle pressot dnska. a be momci, nekoj rabote sa mutni ali sa jasni :)

Aлександар Стојановски, Ристов, Пеев, Џангаровски , Трипуновски, Вандаир се 99% нови играчи на Тетекс...Кој се крие позади фамозниот Чех??? Кого управата сакаше да излаже ??? Истата песна диригирана од Брацо и компанија...Сезонава ќе опстоиме може , а наредна ???? Пак ќе играат со нас мајтап ??

Пропадна договорот за позајмица на тројцата играчи од Прага, заштo им била понудена смешна сума на плата.

^Kakва Прага бе другар све е тоа заебанција...Под палката на Брацо смо и негови играчи ќе играат во Тетекс!!! Нема никаков Чех !!!

Овде некој гадно игра ку*от со нас, нешто смрди. Све појасно е дека бркоњата пак е кј нас, а за тиа што пробаја да напраа филм за некој си Чех...браво!!

btw, денеска у 6 саат на новиот терен на спортски е првиот тренинг. Кој сака може да иде да ѕирне и да даде поддршка :)

Ne be decki greska ste ...kolku samo za informacija dogovorite so braco ne vaza....sega svite ke potpishuaa novi i toa so direktni pregovori.....so direktorot i gazdata....:)

Што е работава сега Гнидава пак се вратил ??? Права пијавица,ехх... што човек ќе беше!!!
Иначе од распоредов сум задоволен добар ни е...А и противникот во купот ни е доста атрактивен Треска од Шишево :D
Oколу вашиов противник во купов да те информирам со кого играте да немаш дилеми...
makedd.png
Извинете за мал-оффтопик !!! Позз

Што ви е бе ало Брацо па Брацо :mad: тој не е у Тетекс нов газда е овој од Чешка - МАКЕДОНЕЦОТ доста со овја деинформации незнам од каде ви се кога ќе има прес ќе видите дали е Брацо ХАХАХАХА го знам името од новиот газда саму нема да го објавам

Што ви е бе ало Брацо па Брацо :mad: тој не е у Тетекс нов газда е овој од Чешка - МАКЕДОНЕЦОТ доста со овја деинформации незнам од каде ви се кога ќе има прес ќе видите дали е Брацо ХАХАХАХА го знам името од новиот газда саму нема да го објавам

За коај беше закажан пресот ?
Понеделник ако добро се сеќавам, а ни П од прес не видовме. Затоа те молам, или кажуај проверени и докажани инфоа или немој да не труеш со дезинформации.
Фала

Требаше да има прес да али озигледно прво сакаат за играчи да видат па ќе излезат на прес да видиме ја викам цело време за Брацо од каде вие вас тоа ајде кажете ја кажувам цело време деинформации :notworthy:

^ Па според играчите што се најавуаа, све иде на тоа дека Брацо има умешано прсти пак. Мие идемо по некоа логика, него тебе од кј ти са информациеве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom