Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е вистина ова, уште десен бек фали за да биде топ одбраната.
- ???? - Бојовиќ - Белчев - Љаки -

Иначе Марко е уште у Тетекс? Мислим дека уште е кј нас, на него треба да му се одржи една лекција.

Да да Марко ќе остане во Тетекс изгледа :)

Ова ми иде накај тим за титула :D. Како што почнавмо со засилувањава страшна ќе биде нашава екипа :)
Одбрана доволно е. Бојовиќ, Белчев, Љаки, Чекич, и овој од Чешка ако дојде најака одбрана у лига ќе имаме. Голман Марко, иако го мрзим поради финалето на купот, ќе помогне многу.
Напад оџак, Емурлаху, па и Вандаир. Леле леле :pipi:. Уште средината со Пеев, Јакимовски(дај боже) и тој од Чешка. Уште 1-2 играчи средни и АТАК НА ТИТУЛА !!:pipi:
Ако остане ваке, ни следни многу интересна сезона. :)

Ова ми иде накај тим за титула :D. Како што почнавмо со засилувањава страшна ќе биде нашава екипа :)
Одбрана доволно е. Бојовиќ, Белчев, Љаки, Чекич, и овој од Чешка ако дојде најака одбрана у лига ќе имаме. Голман Марко, иако го мрзим поради финалето на купот, ќе помогне многу.
Напад оџак, Емурлаху, па и Вандаир. Леле леле :pipi:. Уште средината со Пеев, Јакимовски(дај боже) и тој од Чешка. Уште 1-2 играчи средни и АТАК НА ТИТУЛА !!:pipi:
Ако остане ваке, ни следни многу интересна сезона. :)
Бојовиќ не верувам да го земете.

Знае ли некој дали има шанси Васоски да ја заврши кариерата во родниот град?:)

Бојовиќ не верувам да го земете.

А зошто не би можеле?
Бојке моментално е со Вардар али има одврзани раце доколку најде подобра понуда да замине.
Иначе моментално преговара и со Тетекс и со 11 октомври :)

Врапче,Аце Стојановски и Даниел Јовановски..старо нови фудбало на Тетекс-Неофицијално(утре се ќе се знае):D

Сигурно мисли на играчиве што ќе играат есенва за Тетекс,сакале несакале свите се играчи на Брацо:D
Не е можно нели...он да е "Чехот"?:confused::tapp:

Хахахахаха Емрулаху, Али и некој уште не се играчи на Брацо како второ дај Кавадарци не шири деинформаци новиот газда ни е од Чешка (Македонец) незнам од каде овја глупости денес има Прес сите медиуми ќе бидат пристути ТЕТЕКС ќе биде топ тема

Абе повеќе од очигледно е дека е Брацо :)
Бурхан е играч на Брацо грешка си, а Али не е :)
Врабец,Пеев,Љаки,Белчев,Вандеир,Шиш,Марко ... на оваа варијанта се наслонувам јас.
Дај боже да грешам.

У колку саат е закажан фамозниот прес ?

Нови играчи од денеска се Златко Ристов, Никола Трипуновски, Тони Џангаровски сите од Вардар.
Ајде сеа да видам дали не е Брацо ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom