Епа ќе пишете по ПП, било каде, на крајот од краиштата ќе му се удри бан на IP range па да видиме дали ќе се регистрира.
Оке мило ми е што ти си надлежен тука, гледам оваа недела одма чистиш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ќе пишете по ПП, било каде, на крајот од краиштата ќе му се удри бан на IP range па да видиме дали ќе се регистрира.
Оке мило ми е што ти си надлежнa тука, гледам оваа недела одма чистиш![]()
И ја мислим дека ќе извадимо бод од утакмицаваКаков добар пресврт !!! Оваа победа ни беше многу, многу потребна не само на нас туку и Вардар и нашите браќа..Опстанокот не ние уште загарантиран мора и баражот да се избегне едното место ќе биде за Вардар или Скопје а другото ќе го избегнуваат Брегалница,Силекс,Напредок и Тетекс па ќе видиме...Во сабота ќе биде добро и нерешено да им извадимо на Ренова со наша поддршка домаќини смо зар не ?поздрав и спремајтесе за во Сабота...
Гости смо на хартија братИ ја мислим дека ќе извадимо бод од утакмицаваИнаку гости смо ќе им се стаемо на главна
)
Гости смо на хартија братп.с. стварно ќе треба на главна да им се стаемо ама и не веруем дека ќе не пушта ќе праа проблеми,или па на нашава некако да влеземо ама свакако без транспаренти треба да идемо...
што збориш бе каков прилеп?од сигурни информации ти е ова или некој шпекулацие?По се изгледа ќе се игра финалето на купот у Прилеп, овие од ЈПССДП... не го давале стадионот, господ знае зошто :pop: ако се знае дека таму се играат и првенствени утакмици... :/ сеа ќе се игра сигурно дневен термин, ама неработен ден е па не би требало многу да се намали посетеноста заради оддалеченоста .. од наша страна)
Абе знам али знаеш сега може и да ги прифата па да мрса нешто...На прошлиот натпревар не бев,плаќавте карте мислим за со Ренова ???Влеговме претходниот пат на главна, не е проблем тоа.
Абе знам али знаеш сега може и да ги прифата па да мрса нешто...На прошлиот натпревар не бев,плаќавте карте мислим за со Ренова ???