Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
За лиценца не доделуваат од памет да се разберемо...Нема врска тоа со стадионите и туека да се разберемо...На Тетекс не му е доделена лиценца заради што не уплатиле 6 000 евра ,доколку ја уплатат оваа сума тогаш Тетекс ќе си игра европа доколку го освои купот,за ова има рок ваљда ќе уплата нашиве и све ќе биде ок...
Значи уште постои надеж?! :)

Има надеж, прво се носи одлуката па има жалби, па после ако освои Тетекс по брза постапка ќе се надминат проблемите и ќе добиете лиценца :)

Има надеж, прво се носи одлуката па има жалби, па после ако освои Тетекс по брза постапка ќе се надминат проблемите и ќе добиете лиценца :)
И да нема надеж, во Македонија со малку мито све може да се среди :)

а бе мие прво да го освоимо купот а лиценцата после ќе ја дада свекако.ама сега поважно е утре да се победи скопје да избегамо од зоната за бараж.со победа ги рипамо и напредок и брегалница.

Секако дека постои надеж :) Уште нешто неможеш да освоиш куп па после да бараш лиценца има рок а тој рок сигурно е уште 1 недела најмногу 10-тина дена...Само нека спрема нашиве 6 000 евра и се ќе биде ок.. и се разбира да го тепамо Металург на 24 ,а утре Скопје да го прегазимо и мирно да го чекамо финалето....

samo toa vi ostanalo da probate da tepate haha a sto e poloso i vo toa ste za nigde. Ej ultras vikate deka ste i ve brkale igracite na Shkendija hahahhaha sramota stvarno srrrrrrrrrrramotaaaaaa

--- надополнето ---

i za malku ce zaboraviv
IMATE EDEN GOLEM SHAMPIONSKI POZDRAV OD SHKENDIJA.

samo toa vi ostanalo da probate da tepate haha a sto e poloso i vo toa ste za nigde. Ej ultras vikate deka ste i ve brkale igracite na Shkendija hahahhaha sramota stvarno srrrrrrrrrrramotaaaaaa

--- надополнето ---

i za malku ce zaboraviv

Временски патник ова е сигурно штом се извацува со разговор пред 3 дена.
пс. ене го и аватарот таков, 100% временски патник е

--- надополнето ---

i za malku ce zaboraviv

Гарчона ај не го дрви овде слободен си чао

бтв ти остаев сабајле 50 денара над телевизор земи ги за у школо ај чао ;)

Остајте го бе тој, слават титула, а се собрале 100-150 души сеа на последнава утакмица со Напредок, а цела година ни го пукнаја кој бил појак, а замисли ејј слават титула, можем да ги замислим да беа на местото на Тетекс :toe: . А за да играме у уефа треба да се подмири некоја сметка од околу 9 000 евра за да бидеме чисти, воедно ова се практикува од лани иначе одма ќе ни беше овозможено. Да се надеваме дека нема да бидат глупи управава и ќе се уплатат тие пари, само незнам дали може да не почекаат при евентуална победа у купот...

Остајте го бе тој, слават титула, а се собрале 100-150 души сеа на последнава утакмица со Напредок, а цела година ни го пукнаја кој бил појак, а замисли ејј слават титула, можем да ги замислим да беа на местото на Тетекс
vi se mesam vo muabetov samo sakam da ti objasnam nesto, neznam dali znaes kako bilo vremeto vcera iako vernese dosd Ballisti imase okolu 300(moze i povece) posle vo vtoro pocna da verne uste pojce i pola skoro otidnaja no glavnata bese ful si se naucil da gledas Shkendija koga igra stadionot pun e sega ti doaga malu cudno te svacam.
Ako sakas da znaes koga sme se borele za opstanok togas sme se sobirale pojce od vcera sto bevme imas i sliki...:salut:

Остајте го бе тој, слават титула, а се собрале 100-150 души сеа на последнава утакмица со Напредок, а цела година ни го пукнаја кој бил појак, а замисли ејј слават титула, можем да ги замислим да беа на местото на Тетекс :toe: . А за да играме у уефа треба да се подмири некоја сметка од околу 9 000 евра за да бидеме чисти, воедно ова се практикува од лани иначе одма ќе ни беше овозможено. Да се надеваме дека нема да бидат глупи управава и ќе се уплатат тие пари, само незнам дали може да не почекаат при евентуална победа у купот...

decko gledase kako bese vremeto ? bak dobro bese? aj ke vidite so renova i rebotnicki :)a so metalurg da ne se cudite :D ke vidite kako ke bide :)nie slavime nije uzivamee vo stadion a vie se borete za opstanok aj ke ve vidime deneska kolku ke bidete ;)

da bide teteks vo prvo mesto vie ke go punite stadionot ke imate 9.000 10.000 ??ne nikogas vie pojce od 1.000 2.000 ne mozete nikogas:nenene:

--- надополнето ---

i za malku ce zaboraviv

Шо ти се вика комплекс еј. Првиот пост му е во фан клубот на најомразениот ривал. :aplauz:
Него со среќа денеска, очекувам победа од вас. :)

еј аман не им реплицирајте гледате дека едвај 4екаат да се закарате со нив па да по4нат да се фалат колку биле што правеле како ќе биле шампиони и триста други курци.а ваму не можат да не дојдат на утакмица на тетекс да украдат некоја песна.за нас се знае што ни е приоитет победа денеска против скопје иако времево не ние наклонето.со оглед на тоа дека и субота и недела се играше на стадионов а денеска цел ден врне можем да замислим каков ќе биде теренот.

^^ нема со што да се фалат бе, остај ги што викаат дека биле 300 души когај ја ја гледав утакмицата не беа појќе од 150 души првото полувреме, а после дали 80 беа... не ми е до тоа колку се собрале, туку нонстоп што зборат дека биле просек 1 000 душе, па биле најдобри ова она... ма кој ги е*е :)

^^ нема со што да се фалат бе, остај ги што викаат дека биле 300 души когај ја ја гледав утакмицата не беа појќе од 150 души првото полувреме, а после дали 80 беа... не ми е до тоа колку се собрале, туку нонстоп што зборат дека биле просек 1 000 душе, па биле најдобри ова она... ма кој ги е*е :)

pa vie sekoja utakmica 50-60 tebe koj te e*e ke ve vidime deneska i cekame sliki ;) .......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom