Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
штом е така од сега натаму ја ќе тепам све што пред зграда ќе ми пројде со дрес шал или било што од педерскиот клуб и навива4и и за тоа брзо ќе 4уете.

штом е така од сега натаму ја ќе тепам све што пред зграда ќе ми пројде со дрес шал или било што од педерскиот клуб и навива4и и за тоа брзо ќе 4уете.

e stom e taka togas site cuvajte se ...

ајде гомно албанско мрш у планина кај овцете по4на ов4ојна да смрди од тебе

Ајде малце по-културна дискусија! Тетекс втора година е во финале... тоа треба да биде главна тема на муабет

Па ајде ако ги тепате свите еве може и мене да ме истепате живим у Ајдучко па когај сакате дојдите ;) Ако сакате и број у ПП ќе ви остаем само не замарајте позз пичиња

Комплексите се чудна работа....сте дошле на утакмица ТЕТЕКС-ТИКВЕШ да ви ибам шиповите,значи ни ренова,ни чкенди,ни дрита,ни ринија,ни слога...значи дојдовте на утакмица на 2 МАКЕДОНСКИ тимови со намера да направите некој инцидент,а после утакмица кога ви налетаа бегавте ко пичка од кур. И сеа глумите некој најголеми сајбер-хулигани тука на нет. Се се докажува на трибина,тука на форум може само да кењате и да јадете гомна :wink:

ova sto kje go napisem vazi i za albanskiot blok i za nasiov. mi projdoja tia godine ka se tepav, ka cekav Albanci pred gradinka, policie i sve ostali. zarem ne gleate deka tetovo vise zivi u drugo vreme ? deka vise ni pomladive generacie ne se tepaa.. pa najverojatno kje izvadite pouka deka svekoj brka svoj biznisi i iskreno ne mu e dojdeno do prijave i vlecenje po sudoi. vie mozete kolku sakate da se palite i udirate u grudi kolku vi znaca teteks/skendija ama sve toa kje projde. ka ednas kje se bcnes i kje bides pik u stanica, kje molis da nikad ne doslo do toa. godinava ste sampioni za 2 sezone pak kje igrate vtora liga. isto kje se desi i so teteks. epa od ka kje projde toj period pak kje glumimo deka nisto ne se desilo. a ako ima tepaci po forumive, i ja odamna ne sum se ispukal. slobodno neka me iskontaktira nekoj ako saka i kj nego pred vrata kje se najdemo.

Се прашувам овој realMadridfan колку години има..13,14,15...??:nesvest:

dojdi so tvojata m... i se... i ke vidis kolku godini imam
а бе ов4ар пак се јави?ај иди у планина и дупи ги овците, од такви инцести ко тебе по4на многу да смрди на форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom