Абе ние овде знаеме сите шти има викендов!ама за жал има мн копиљаци кои поважно им е кафето
па така да у недела или се затвораат кафиќите или се крши се!
![]()
Незнам само што им е филмов

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ние овде знаеме сите шти има викендов!ама за жал има мн копиљаци кои поважно им е кафето
па така да у недела или се затвораат кафиќите или се крши се!
![]()
Ајде баш да видимо...слободно нека ја пушта :zlo:денеска слушнав некој муабети дека шипциве нуделе 20000евра да им се пушти у недела.едни ми кажаја дека веќе е договорена,а други збора дека се 4екало на металург дали и они нешто ќе понуда.така да со оглед на финансиете у клубот не е 4удно да ја пушта.
денеска слушнав некој муабети дека шипциве нуделе 20000евра да им се пушти у недела.едни ми кажаја дека веќе е договорена,а други збора дека се 4екало на металург дали и они нешто ќе понуда.така да со оглед на финансиете у клубот не е 4удно да ја пушта.
ШТО КОЈ КУР ПА ТИ СЕ ЈАВУВАШ ОВДЕ АЈ КРШИ ГЛАВА КАЈ ВАШИОТ УСРАН ФАН КЛУБ.hahahah znaete deka de go jaedete najgolemiot k*r zatoa zboris spekulaci od sega.. nie "sipcive"(provociras??!! eve vaka sega) ne vi davamo pari na vas kaurite
-pari ke zemete od metalurg toa e napraeno.. aj idi u kurac sega
Да се научи пред дербито!!!