Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би ви ги дал 3-те бода по цена да бидеме шампиони.:helou:

sala na strana ama pagate sigurno ovoj pat,veruvam deka ja naucija lekcijata idnite sampioni :)

Неможе ако е еднаш или два пута, ама 18 год.?? :)

20 години имаш, а ми зборуваш за 18 години период... Само за информација сегашниот тренер на Шкендија Ќатип Османи сам два пати го има победено Тетекс, и тоа 2:0 со евро гол од 35 метри од аут линија, и еднаш 1:0 кога му се намести на нога на еден од поглупавите одбранбени играчи на Тетекс и сам го реализираше ударот од најстрогата казна.
И што е најважно, никогаш, ама баш никогаш не сме имале фер судење со Тетекс. Ова не мора да го признаете, ама длабоко во душата го знаете (доказ е и последниот натпревар)

20 години имаш, а ми зборуваш за 18 години период... Само за информација сегашниот тренер на Шкендија Ќатип Османи сам два пати го има победено Тетекс, и тоа 2:0 со евро гол од 35 метри од аут линија, и еднаш 1:0 кога му се намести на нога на еден од поглупавите одбранбени играчи на Тетекс и сам го реализираше ударот од најстрогата казна.
И што е најважно, никогаш, ама баш никогаш не сме имале фер судење со Тетекс. Ова не мора да го признаете, ама длабоко во душата го знаете (доказ е и последниот натпревар)

Ај еднаш, два пати, еве и пет нека се. Ама 18 последователни сезони Тетекс да имал помош од судии, не ми се верува :)

Ај еднаш, два пати, еве и пет нека се. Ама 18 последователни сезони Тетекс да имал помош од судии, не ми се верува :)

Ќато не играл пред 18 години...така да не се 18 години по ред.

Не ти се верува...нормално дека така ќе кажете.Не викам дека секогаш Шкендија не заслужила да изгуби ама се знае историјата на Шкендија,се знае дека кога се формирала не ја оставиле да егзистира па и покрај сите тие пречки од државата сепак Шкендија не се расформирала!

Добро е бе прогнозери ќе видимо колку ќе заврши :) И доста со историја треба сега да ги газимо зошто днаска никој не те прашуе како си бил туку како си :)

Неможе ако е еднаш или два пута, ама 18 год.?? :)
jas kako sto znam nie megusebno mnogu malu utakmice imamo izigrano zatoa sto nie koga sme bile 2liga vie 1 i sprotivno poslednive utakmici ste ne pobedile (poslednata neznam dal ja racunate pobeda no proslo vise toa:toe:)
Sega vo sabota/nedela preubeden sum deka ce pobedime poradi mnogu pricini:po kvaliteten tim,uigran,se borime za sampionska titula,vreli za odmazda i kako sto procitav vasite ne zele plata no ova se slucuva pred sekoe gratsko derbi vasite da srajkuaa.Da ima fer sudenje i neka pobedi podobriot pozzz

toa e,vsabota/vnedela se ke bide zaboraveno,pocnuva nova bitka,pa so fer sudenje podobriot neka pobedi

[/COLOR]
toa e,vsabota/vnedela se ke bide zaboraveno,pocnuva nova bitka,pa so fer sudenje podobriot neka pobedi

Значи уште немате одлучено кога да се игра?
После ова коло сите 3 екипи (Тетекс,Ренова,Шкендија) на гости играа, после сите 3 дома и таке до 29 коло... Ќе лета некој од стадионов :), а ништо чудно да се игра и саб, нед и пон.

Последниве 2 утакмице Шкендија беше фаворит па пак не не победија и сеа се фаворити таке да ништо не се знае, мие ако не им ги замрсиме сметките за шампионската титула нема кој друг, зошто реално Шкендија има многу јак тим, за лигава нормално. Ама мие сме ТЕТЕКС :)
Утакмица за која живееме...
утакмица на која владееме...:back:
утакмица на која даваме час по навивање...:back:
утакмица на која ПОБЕДУВАМЕ !!!:back:

Иначе друг пут комшиеве нека ги информираа своите членови кога се игра натпреваров, сабајле едно 10 душе со дуксоој од балисти пееја низ град, а после 1 саат ги видов како заминаја со автобус (ваљда од село беа). Смешке живи :)

Иначе друг пут комшиеве нека ги информираа своите членови кога се игра натпреваров, сабајле едно 10 душе со дуксоој од балисти пееја низ град, а после 1 саат ги видов како заминаја со автобус (ваљда од село беа). Смешке живи :)

:pos2::pos2::vozbud::tapp: x 100000 ..... ne si svesen kolkava glupost samo sto kaza

И ти стварно мислиш дека се подготвиле за натпреварот Шкендија-Тетекс???

Аман беее... :pos:

Мое мислење е тоа, не реков дека е точно :) Ваљда не дошле од село да го вида градов свите со дуксери од балисти :)

Нема врска, да не продужуемо со тоа на темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom