Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможе ако е еднаш или два пута, ама 18 год.??![]()
20 години имаш, а ми зборуваш за 18 години период... Само за информација сегашниот тренер на Шкендија Ќатип Османи сам два пати го има победено Тетекс, и тоа 2:0 со евро гол од 35 метри од аут линија, и еднаш 1:0 кога му се намести на нога на еден од поглупавите одбранбени играчи на Тетекс и сам го реализираше ударот од најстрогата казна.
И што е најважно, никогаш, ама баш никогаш не сме имале фер судење со Тетекс. Ова не мора да го признаете, ама длабоко во душата го знаете (доказ е и последниот натпревар)
Ај еднаш, два пати, еве и пет нека се. Ама 18 последователни сезони Тетекс да имал помош од судии, не ми се верува![]()
jas kako sto znam nie megusebno mnogu malu utakmice imamo izigrano zatoa sto nie koga sme bile 2liga vie 1 i sprotivno poslednive utakmici ste ne pobedile (poslednata neznam dal ja racunate pobeda no proslo vise toaНеможе ако е еднаш или два пута, ама 18 год.??![]()
toa e,vsabota/vnedela se ke bide zaboraveno,pocnuva nova bitka,pa so fer sudenje podobriot neka pobedi
Иначе друг пут комшиеве нека ги информираа своите членови кога се игра натпреваров, сабајле едно 10 душе со дуксоој од балисти пееја низ град, а после 1 саат ги видов како заминаја со автобус (ваљда од село беа). Смешке живи![]()
Иначе друг пут комшиеве нека ги информираа своите членови кога се игра натпреваров, сабајле едно 10 душе со дуксоој од балисти пееја низ град, а после 1 саат ги видов како заминаја со автобус (ваљда од село беа). Смешке живи![]()