Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фудбалерите на ФК Тетекс од денеска штрајкуваат. Коај требаше да ја пушта утакмицата со Вардар тогај викаја кој ја ебе управата од Тетово, нас Брацо не плаќа и мие него го слушамо. Сега наместо да се жаља кај претседателот на Тетекс, нека ида директно кај Брацо и нека бараа паре .... Исто таке треба и навијачите да изврша притисок кај играчите или у најмала рука да помогна финансиски, зошто ако са спремни финансиски да им помогна на Динамо, зошто не би му помогнале на ФК Тетекс. А у врска со играчиве ја мислим време е на свите да им се даде исписница и да се избркаа од Тетекс, и младите да играа. Зошто доколку не беше Тетекс, тетовскиве фудбалери немаше да знаа што е Прва Лига или Куп Европа ...
Зошто да помогнемо баш ние финансиски ???? Колку паре се свртеле во Азија за натпреварот Вардар - Тетекс ??? Брацо нема паре да им даде плата на играчите па ние да собирамо ??? А за Динамо тоа е прав чекор и треба да се собера паре не дека неможа да собера паре од Динамо туку да покажемо дека смо луѓе...И што ако се избркаа играчите ,ќе паднемо у втора лига а од втора и у трета,гледаш и самиот со вакви играчи колку ни иде тешко...П.С. сезонава ќе опстанемо гајле треба да беремо за купот и наредна сезона околу нобиот спонзор...Фудбалерите на ФК Тетекс од денеска штрајкуваат. Коај требаше да ја пушта утакмицата со Вардар тогај викаја кој ја ебе управата од Тетово, нас Брацо не плаќа и мие него го слушамо. Сега наместо да се жаља кај претседателот на Тетекс, нека ида директно кај Брацо и нека бараа паре .... Исто таке треба и навијачите да изврша притисок кај играчите или у најмала рука да помогна финансиски, зошто ако са спремни финансиски да им помогна на Динамо, зошто не би му помогнале на ФК Тетекс. А у врска со играчиве ја мислим време е на свите да им се даде исписница и да се избркаа од Тетекс, и младите да играа. Зошто доколку не беше Тетекс, тетовскиве фудбалери немаше да знаа што е Прва Лига или Куп Европа ...
^sekoas imalo vakvi spekulaci pred gradskoto derbi
Колку само си у право.
Ама секоаш има некој кој ќе поверува у шпекулациите, тоа е![]()
Ова не е шпекулациа, ова е сигурна информација од људи блиски до управа ... Распрашајте се малце и ќе видите ... А инаку зошто да ги бркамо играчите, затоа што претераја ... Им беше на нив ветено плата на 25 Март уште кој штрајкуаја у Јануар, и што к*р има сеа пак да штрајкуаа на 23 Март .... Мрзе са најголеми, сакаа плата без да ја заработа ... Е таке не иде ...
Sakas da kazes ...teteks ne ocekuva nas za platite?Добро, само што ја знаем далеку подоверлива информација која сигурно нема да ја споделим овде на ЈАВЕН форум и да стварам било каква тензија и незадоволство меѓу навијачите.
Sakas da kazes ...teteks ne ocekuva nas za platite?![]()
Сака дечкото да каже дека треба да чекамо на Шкендија, да ја купи утакмицата за паре, исто како што ја купија со Пелистер(7,000 евра) за играчите да зема паре ... Најубоо нека ги ископаа терениве низ Македонија, и место фудбал играчиве нека копаа нива ....Кој тоа вас ?
Сака дечкото да каже дека треба да чекамо на Шкендија, да ја купи утакмицата за паре, исто како што ја купија со Пелистер(7,000 евра) за играчите да зема паре ... Најубоо нека ги ископаа терениве низ Македонија, и место фудбал играчиве нека копаа нива ....