Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Напредок 1 -тетекс 0
И после некој ќе ми каже наместена била 2ка.

Не знам што е работава ама нешто сомнително ми е во мак. лига мора минимум во 1-2 натпревара секогаш се дава гол во 90+ минута.

Не знам што е работава ама нешто сомнително ми е во мак. лига мора минимум во 1-2 натпревара секогаш се дава гол во 90+ минута.

Нема врска, тоа често се случува кога игра Напредок

Абе Напредок ги фаќаат противниците на кондиција сигурно :pos: :poss:

Напредок-Тетекс 1 : 0 со гол во 90' минута на Маркоски...Пораз кој не испрати на 7-мото место,па таке сега Тетекс ќе игра 6 натпревари како гостин а 5 како домаќин..Веќе нареден викенд доаѓа градското дерби Шкендија - Тетекс кое доаѓа у незгоден момент зошто Тетекс игра променливо...

Што се чудите незнам Тетекс, Вардар и Напредок годинава си го имаа 3 за 3...

Еее да тепавмо ќе дојдовмо на 5 бода до Ренова и излез у Европа :/ , ваке и лани беше когај можевмо незнам која утакмица да тепамо, ќе се вмешавмо за борба за титула :tapp:. Тоа е тоа, финансискава состојба у клубов е катастрофа па добро е што се држимо и овде.
Знам и дека има тргнато Војводи у Кичево со воз ама незнам ништо појче... сепак и покрај забраната има тргнато Војводи !!
За две неделе играмо со браќава :zlo: . Се збори дека нема да продаваат карти за нашата трибина, ај баш да видим дали ќе испадна пичке иако мие им пуштивмо карте за нивна трибина... Ќе видимо има време...
Дефинитивно најдобра утакмица каде што си навиваш, а од страна се чуда и те гледаа 6-7 000 :vozbud::vozbud:
ТЕТЕКСС АЛЕЕЕ ТЕТЕКС ЛЕА ЛЕЕЕ.. си знаа самите :bip: :)

--- надополнето ---

a0wj6s.jpg

Барјаците :back:

^ke pustime na prodazba ama cenata za vas ke bide po 500 den ....zosto vie togas za site stavivte cena po 200 den...
sto ke praes ...ke ti napravat i uste edno ke vi nadopolnat....

sami ste krivi

da tocno e ova so go kaza realmadridfan,vie togas staivte dupli ceni,znaejki kolku sme paleni po Shkendija,i da soberite nekoja para,epa sea so e do mene po 500 neka vi gi dadat.Ne za drugo da se nauci vaseto rakovodstvo za drug put

За 200 денари кој може да ти одржи час по навијање?? И после одма директно на пракса поминавте...
Вредеја 200 денари??
Еве го распоредот. 7 у Тетово и 5 надвор... Мора да се добија дома сите 5 утакмице, а со комшиеве 3 бода најмалу !. Да се собера 20 бода од следниве утакмице ќе биде супер ! Шкендија-Тетекс , Напредок-Тетекс,Тетекс-Брегалница, Турново-Тетекс, Тетекс-Силекс, Работнички-Тетекс, Тетекс-Скопје, Ренова-Тетекс, Тетекс-Вардар, Металург-Тетекс и Тетекс-Пелистер.

--- надополнето ---

da tocno e ova so go kaza realmadridfan,vie togas staivte dupli ceni,znaejki kolku sme paleni po Shkendija,i da soberite nekoja para,epa sea so e do mene po 500 neka vi gi dadat.Ne za drugo da se nauci vaseto rakovodstvo za drug put

И самиот кажа дека пола влегле без паре, а другите влагале 3 на 1 карта... ;)

е ај да видим кој ќе не допре да влеземо на наша трибина.ваке се закануеја и прошлата когај беа домаќини па пак си влеговмо,исто ќе биде и сега.

За 200 денари кој може да ти одржи час по навијање?? И после одма директно на пракса поминавте...
Вредеја 200 денари??
Еве го распоредот. 7 у Тетово и 5 надвор... Мора да се добија дома сите 5 утакмице, а со комшиеве 3 бода најмалу !. Да се собера 20 бода од следниве утакмице ќе биде супер ! Шкендија-Тетекс , Напредок-Тетекс,Тетекс-Брегалница, Турново-Тетекс, Тетекс-Силекс, Работнички-Тетекс, Тетекс-Скопје, Ренова-Тетекс, Тетекс-Вардар, Металург-Тетекс и Тетекс-Пелистер.

--- надополнето ---

И самиот кажа дека пола влегле без паре, а другите влагале 3 на 1 карта... ;)

abe na strana toa so se snajdovme samite i vlegovme 2-3 casa pred natprevarot,nego bitna e odlukata vasa.A za u glavna so praime,i tamu bese 200 a znaes kolku se napolni taa tribini i koi go napolnija.

^ Важно вие влеговте без да платите или делумно да ги платите картете... Ка што знам вие сте навијачи :raz: остај обичната публика.
Сеа ми кажаја имало Војводи у Кичево мала бројка ама важно имало !! 2 утакмица полусезонава (толку ги имаше) со обработено гостување при забрана за гостување. ;) Се гледаат делата, а не зборовите.
ЗАСЕКОГАШ ВЕРНИ !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom