Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Цела постава, не знаев дека и Генц е од Брацо. Кој е Шиш, а кој Оџак.

Е тоа е работата што Брацо го држи Тетекс у рака, ако заминат и играчите тешка ќе биде работата, ама нема предавање.

:nenene::nenene::nenene:
Па зар стварно мислите дека сите ќе заминат:nesvest:
Нема теорија да ги земе сите максимум 4-5 ќе земе:toe:

:nenene::nenene::nenene:
Па зар стварно мислите дека сите ќе заминат:nesvest:
Нема теорија да ги земе сите максимум 4-5 ќе земе:toe:

Пак ќе биде тешко, и 4-5 да земе сите се стандардни у прва постава. Највише се нервирам со Врапче и Пеев ако не им се игра како манекени се, Генц остава срце на терен, Захариевски скоро 40 а највише се залага.

Времето ќе покаже, ама преку глава ми е од фантом спонзори, редно е некој стабилен да го преземе Тетекс.

Пак ќе биде тешко, и 4-5 да земе сите се стандардни у прва постава. Највише се нервирам со Врапче и Пеев ако не им се игра како манекени се, Генц остава срце на терен, Захариевски скоро 40 а највише се залага.

Времето ќе покаже, ама преку глава ми е од фантом спонзори, редно е некој стабилен да го преземе Тетекс.

Или SPARKASSE BANK или некој бизнисмен од надвор друг никој:toe:

Или SPARKASSE BANK или некој бизнисмен од надвор друг никој:toe:
Не знам кој ја пушти информацијава за банкава, али 100% е дезинформација ... Значи ќе повторим уште еднаш SPARKASSE BANK е банка кој има деловни односи со ФК Тетекс и ништо повеќе. А се најавува бизнисмен од Србија, кој е спремен да вложи 1,200,000 евра за 4 године, али уште ништо не е сигурно!

Не знам кој ја пушти информацијава за банкава, али 100% е дезинформација ... Значи ќе повторим уште еднаш SPARKASSE BANK е банка кој има деловни односи со ФК Тетекс и ништо повеќе. А се најавува бизнисмен од Србија, кој е спремен да вложи 1,200,000 евра за 4 године, али уште ништо не е сигурно!

Незнам од кај си ја добил информацијава, но за тоа од Србија не ми мириса на добро дај боже да грешим ама...

--- надополнето ---

На кое место е Тетекс во моментов?

4-ти инспекторке :)

Абе Врапче ако не играше во саботата добро не значи дека не играл на другите мечеви добро и не се залагал до максимум...

Абе Врапче ако не играше во саботата добро не значи дека не играл на другите мечеви добро и не се залагал до максимум...
Тоа е проблем друже ... Значи, он е како марионетка на Брацо и игра како ќе му кажат ...
Златко_Македон напиша:
^ Со 300.000 во ова мизерно првенство 100% си првак.
Не знам колку си информиран за фудбал, али 300,000 не се ништо за прва лига .... Колку за информација, прошлата година ФК Тетекс имаше некаде околу 350,000 евра и заврши 7-ми ... Во Прва Лига, ти треба најмалце 500,000 евра за да имаш квалитет тим што ќе ти донесе успех!

Kaj ќе иде БРКМЕН што мислите??? У Вардар ??? Не, не му одговара,ако Вардар падне у 2 лига не му одговара ќе нема како да си мести ако мести :) едино би заминал у Вардар ако ја прошира лигава...а за со Рабопи*ки 90% е наместена со нив ако не се намести со кого што мислите??? Уште едно у трката за титулата не враќа само ако победимо кај Металург,али ќе биде тешко,зошто кој ќе им плати појќе на судиете тој ќе биде победник...

А колку бода заостанува зад првиот?
...Јас не следам баш македонско првенство и затоа не сум во тек ама битно ги симпатизирам Тетекс иако не сум од Тетоо :)

Пет бода ни бегаат шкендија и ренова.

Тоа е проблем друже ... Значи, он е како марионетка на Брацо и игра како ќе му кажат ...

Браво за постов. Баш како марионета се понаша.

Втора работа е тоа дека Брацо мислам дека нема да го напушти Тетекс, затоа што ако го освои купот Тетекс тоа значи плус пари од излез во Европа. Со Вардар годинава само у дупка ќе си влезе, а најголем дострел е опстанок, т.е. бараж. Откако гадно го наместија со Тиквеш работите многу се изменија.

SPARKASSE BANK нема да влезе во Тетекс 100%. Како што кажа Vojvodi_Te само за деловни односи се работи, се останато е во доменот на шпекулација. Дај боже да застане некој сериозен бренд позади Тетекс, ама во денешно време тоа е скоро невозможно се се врти околу српски или познат или не знам каков бизнисмен, како што кажав фантоми.

^Незнам дали има слике, не ми се веруе. Ама немаше скоро ич људи (околу 30-40), незнам зошто (зборим за Војводи ка група).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom