Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки,одличен резултат момци!!!!

--- надополнето ---

Mожеби не се физички појаки,ама кога ќе почнат Војводи да навиваат ќе се чудат овие кај дошле:vozbud::vozbud:
Така да ти не се секирај кој е физички поспремен:smir:

а што ако ја местеле за кладилница уткамицата? па сега нареднава на сред филип втори го здрват на тетекс?

не летајте пред време, нормално ќе го подржиме тетекс ама на теренот ќе се види кој е кој.

СРЦЕ НА ТЕРЕН!!!
Секоја чест за изиграната игра,по тоа што го прочитав сме играле малу подефанзивно и важно не примивме гол,и сме имале и некој 2-3 шасни/полушанси.
И сега треба да се искористи поволниот резултат и да победимо у четврток!
И стварно неможем да ги разберем људите што мисља дека утакмицата била “наместена“ .
На реваншот би било добро да кренеме малу појќе поофанзивно,и да дадеме гол у првите 15-20 минути.

СРЦЕ НА ТЕРЕН!!!
Секоја чест за изиграната игра,по тоа што го прочитав сме играле малу подефанзивно и важно не примивме гол,и сме имале и некој 2-3 шасни/полушанси.
И сега треба да се искористи поволниот резултат и да победимо у четврток!
И стварно неможем да ги разберем људите што мисља дека утакмицата била “наместена“ .
На реваншот би било добро да кренеме малу појќе поофанзивно,и да дадеме гол у првите 15-20 минути.

Kомплек бе брат!!:toe:

Значи све утакмицеве Тетекс што ги игра наместени са :tapp: лол немора да значи ако е Брацо спонзор ќе мести утакмице и неверуем да му текне после суспензијата на Победа ;)
хајлатс
уф да влегло 2.07 :)
Потенцијални противници се: Јувентус (Италија), ЦСКА Софија (Бугарија), Тимисоара (Романија), КР Рејкјавик (Исланд)/Карпати Лавов (Украина), Елфсборг (Шведска)/Искра Стал (Молдавија).

Ова ќе биде најдобро мислим ако пројдемо :)

Абе све што ќе изигра Тетекс, било 1, било Х, било 2 све е наместено. Едноставно пушите к*р хејтери, преку глава ми е од вас.

kao sto vidov u klipot ste mozele da izgubite ali i da pobedite,sepak kao sto kazav predhodno odlicen rezultat

Честитки за одиграното реми на гостински терен, браво, сепак и тоа не е мала работа. Мислам дека во реваншот имате реални шанси за победа, се надевам дека Тетекс ќе биде екипата што оди понатаму.

Иначе ме интересира, дали противничката екипа има навивачка група и ако има дали има некаква најава за гостување во Скопје ? Поздрав.

Повторно “лесен“ противник доколку се помине Вентспилс. Сепак појќе сакав да ни падне некој гигант како Ливерпул или Јувентус :)

Молдавците изгубиле на гости 2-1 таке да ништо чудно да играмо со Молдавците и оп у плејоф да влеземо, ете како може паре да се земе со мали вложувања :)

cestitki za dobriot rezultat da se nadevame deka ke bidete vistinsko iznenaduvanje vo li9ga evropa i ke go obelite barem malku obrazot na makedonskiot fudbal

Во овие моменти сум многу среќен, оти знам дека моите 2 омилени клуба во МКД, Работнички и Тетекс имаат шанси да се докажуваат во Европа. Само напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom