Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле прво коло Тетекс-Шкендија:nesvest:
Ја све мислам дека ова е претходно изрежирано сценарио на ФФМ:nesum:Ова ќе биде едно од најдосадните дерби натпревари меѓу овие два тимаНа терен нема шанси да се игра убав фудбал на +35c,додека на стадион гледај публика 500 без 600 на двете страни,сите на одмор тој период
![]()
5000 илјади сигурни се![]()
Aбе види вие ако сакате и цел стадион бидите ама барем на терен нека биде регуларно од ваша страна:nesum:А не на полувреме у соблекувална или тунел "Суди за нас'' ако не :angry3::kickbox::sakas_ustТака е кај вас тоаНе го сфаќај како провокација:salut:
Aбе види вие ако сакате и цел стадион бидите ама барем на терен нека биде регуларно од ваша страна:nesum:А не на полувреме у соблекувална или тунел "Суди за нас'' ако не :angry3::kickbox::sakas_ustТака е кај вас тоаНе го сфаќај како провокација:salut:
ne be druze sedi raat,na zelen teren pred ocite na site ke vi odrzime lekcija po fudbalsepak da pocekame do 31:smir:
О бре балисти не приметуате дека сте малку досадни и дека потековте муда со некои работе. Прво викате дека сте топ дека сте најдобри, а кога ќе ви споменеме дека изминатава година не сте биле на стадион одма викате дека имало причина за тоа. Па добро бре ако имало причина значи признавате дека не сте иделе на стадион и како може да сте биле најдобри кога не сте оделе. Не правам моабет за обична публика, за тоа точно најбројни сте, туку правиме моабет за навивачка ГРУПА ако го разбирате поимот што значи.
Само знам вас што ве мачи цело време. Ве мачи тоа што секогаш сте биле повеќе бројни тоа е факт но никогаш ама баш никогаш Војводи не се исплашиле од тоа, дури сме биле и поорганизирани. Вие имате квантитет но квалитет немате е тоа е тоа што вас ве мачи. Ако ги разбирате поимите ќе сватите што сакаме да ви докажеме. Не е работа сте дошле 5000 на еден натпревар и се САМОПРОГЛАСУВАТЕ за најдобар. Моабетот е умре циганката што ме фалеше па сам да се пофалам. Сте имале и добри партии на моменти но сепак пак тоа не ве прави најдобри.
И за крај доста гњавите тука бидејќи ова е тема за тетекс и војводи ако не разбирате што тоа значи ве жалам тогаш имате некој си умствен проблем. Ве читам кај вас но никогаш не провоцирам иако има причини за тоа, така да ќе ве замолам и вас ако имате грам свест и памет да не досаѓате.