Дечки, можемо да се збогуемо со Брацо. Се збори дека нов спонзор ќе биде еден бизнисмен (нема да го именуем), а играчите од Брацо најверојатно ќе заминат у Работнички. Со среќа нека ни е понатаму, ништо друго нема што да кажем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за кој играчи се работи и со кој квалитет се ако можеш да ми кажешДечки, можемо да се збогуемо со Брацо. Се збори дека нов спонзор ќе биде еден бизнисмен (нема да го именуем), а играчите од Брацо најверојатно ќе заминат у Работнички. Со среќа нека ни е понатаму, ништо друго нема што да кажем.
Дечки, можемо да се збогуемо со Брацо. Се збори дека нов спонзор ќе биде еден бизнисмен (нема да го именуем), а играчите од Брацо најверојатно ќе заминат у Работнички. Со среќа нека ни е понатаму, ништо друго нема што да кажем.
Бизнисменот по некоја случајност да не е Трифун ??
Не знам точно кој играчи се, стварно.А за кој играчи се работи и со кој квалитет се ако можеш да ми кажеш
Не е Трифун, друг е, али само се шпекулира, може да не биде ништо од тоа, ќе видиме, времето ќе покаже.Бизнисменот по некоја случајност да не е Трифун ??
Aj i ja da vi se uklucim u muabetive(izvinite sto ne pisuem na kirilica, od net kafe sum). Kako prvo: Braco ne zaminal zaradi upravata tuku zaradi pritisoci od UEFA. Kako moze upravata da mu ukrade 400,000 evra koj FK Teteks imase buget za cela sezona 350,000 evra i so parete raboteja Grizli i Braco, drugite sto beja u uprava beja staeni za da popuna mesto. Vtoro: Braco gi ostava parete sto sa zaraboteni od Evropa, ama so tia pare ne moze nisto da se naprae zosto na pr. Teteks ako padne so nekoj od Evropa(da recemo Island) 100,000 evra ke ida samo za avionski prevoz i hoteli. I za kraj, da se nadevamo deka ke dojde nov sponzor i ke se sreda raboteve.
Aj i ja da vi se uklucim u muabetive(izvinite sto ne pisuem na kirilica, od net kafe sum). Kako prvo: Braco ne zaminal zaradi upravata tuku zaradi pritisoci od UEFA. Kako moze upravata da mu ukrade 400,000 evra koj FK Teteks imase buget za cela sezona 350,000 evra i so parete raboteja Grizli i Braco, drugite sto beja u uprava beja staeni za da popuna mesto. Vtoro: Braco gi ostava parete sto sa zaraboteni od Evropa, ama so tia pare ne moze nisto da se naprae zosto na pr. Teteks ako padne so nekoj od Evropa(da recemo Island) 100,000 evra ke ida samo za avionski prevoz i hoteli. I za kraj, da se nadevamo deka ke dojde nov sponzor i ke se sreda raboteve.
Брацо остануе у Тетекс..
http://sport.com.mk/WBStorage/Files/051106.pdf
Колку може да им се веруе на Спорт незнам...
Iskreno ako zamine Braco samo gospod neka i e napomos zas ona upravana u Teteks ne sa sposobni da najda drug finansier iskrenoУ право си..но мене ми имаа кажано дека ќе остане у Тетекс,може нема да биде главен финансиер,но ќе дава паре колку толку,само Тетекс да се држи на нозе!
А па ако дојде и тој бизнисменот шо се најавуее,тогаш Брацо ќе нема никаква веза со Тетекс.
Како што разбрав ја денеска...Брацо се согласил да остане само ако цела управа поднесе оставка и скоро цела управа се сложила да поднесе оставка,но еден(да не го именуем кој е)се напраел паметен и несака да поднесе оставка и сеа треба да стапимо ние(ВОЈВОДИ) на сцена и да го натерамо да поднесе оставка,ако не сака со добро ќе мора со лошо![]()