Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, можемо да се збогуемо со Брацо. Се збори дека нов спонзор ќе биде еден бизнисмен (нема да го именуем), а играчите од Брацо најверојатно ќе заминат у Работнички. Со среќа нека ни е понатаму, ништо друго нема што да кажем.

Дечки, можемо да се збогуемо со Брацо. Се збори дека нов спонзор ќе биде еден бизнисмен (нема да го именуем), а играчите од Брацо најверојатно ќе заминат у Работнички. Со среќа нека ни е понатаму, ништо друго нема што да кажем.
А за кој играчи се работи и со кој квалитет се ако можеш да ми кажеш

Бизнисменот по некоја случајност да не е Трифун ??

Брацо остаел добра сума на паре у Тетекс со цел да не излезе пи*ка и да не го остае Тетекс на цедило. Со тиа паре може да се изгура (не којзнае како ама може да играа играчи што ќе играа со срце за Тетекс а не за паре), а заминал заради тоа што од управа му ебале мајката од крадење. Епа сега ако има паметни од тиа повлијателните у Војводи да им отида на управата и да им кажа некој работе, зошто ваке не иде...кој и да дојде ќе замине заради бандава лопови што го крада цел живот Тетекс. А чисто сумњам дека сега нема да ги подеља парете меѓу себе што ги остаел Брацо а Тетекс да не види ништо од тоа.
Се надеам само дека некој ќе не земе и ќе га гурамо сезонава, зошто ако не излезе ништо отидовмо у курац.

А за кој играчи се работи и со кој квалитет се ако можеш да ми кажеш
Не знам точно кој играчи се, стварно.

--- надополнето ---

Бизнисменот по некоја случајност да не е Трифун ??
Не е Трифун, друг е, али само се шпекулира, може да не биде ништо од тоа, ќе видиме, времето ќе покаже.

Aj i ja da vi se uklucim u muabetive(izvinite sto ne pisuem na kirilica, od net kafe sum). Kako prvo: Braco ne zaminal zaradi upravata tuku zaradi pritisoci od UEFA. Kako moze upravata da mu ukrade 400,000 evra koj FK Teteks imase buget za cela sezona 350,000 evra i so parete raboteja Grizli i Braco, drugite sto beja u uprava beja staeni za da popuna mesto. Vtoro: Braco gi ostava parete sto sa zaraboteni od Evropa, ama so tia pare ne moze nisto da se naprae zosto na pr. Teteks ako padne so nekoj od Evropa(da recemo Island) 100,000 evra ke ida samo za avionski prevoz i hoteli. I za kraj, da se nadevamo deka ke dojde nov sponzor i ke se sreda raboteve.

Aj i ja da vi se uklucim u muabetive(izvinite sto ne pisuem na kirilica, od net kafe sum). Kako prvo: Braco ne zaminal zaradi upravata tuku zaradi pritisoci od UEFA. Kako moze upravata da mu ukrade 400,000 evra koj FK Teteks imase buget za cela sezona 350,000 evra i so parete raboteja Grizli i Braco, drugite sto beja u uprava beja staeni za da popuna mesto. Vtoro: Braco gi ostava parete sto sa zaraboteni od Evropa, ama so tia pare ne moze nisto da se naprae zosto na pr. Teteks ako padne so nekoj od Evropa(da recemo Island) 100,000 evra ke ida samo za avionski prevoz i hoteli. I za kraj, da se nadevamo deka ke dojde nov sponzor i ke se sreda raboteve.

Денеска има состанок цела управа на Тетекс и после тоа ќе видимо што како, да се надевамо на најдоброто...

Никој не спомна колкава сума на паре земала управата. Факт е дека го крадеа и тоа е многу јасно. Имало недоразбирања у управа, а + тоа ваљда Брацо го фатило страв заради тоа што спонзорираше неколку клуба (еве у Хрватска летаја казне невидени) па затоа и замина у Работнички. Се надеам дека некој негов чуек ќе го води клубот а он ќе продужи да дава паре колку да не испаднемо од лига. Дај боже да се заврши све ка што треба, иначе судбината ни е иста како на Милано...:(

Колку може да им се веруе на Спорт незнам...

У право си..но мене ми имаа кажано дека ќе остане у Тетекс,може нема да биде главен финансиер,но ќе дава паре колку толку,само Тетекс да се држи на нозе!
А па ако дојде и тој бизнисменот шо се најавуее,тогаш Брацо ќе нема никаква веза со Тетекс.

У право си..но мене ми имаа кажано дека ќе остане у Тетекс,може нема да биде главен финансиер,но ќе дава паре колку толку,само Тетекс да се држи на нозе!
А па ако дојде и тој бизнисменот шо се најавуее,тогаш Брацо ќе нема никаква веза со Тетекс.
Iskreno ako zamine Braco samo gospod neka i e napomos zas ona upravana u Teteks ne sa sposobni da najda drug finansier iskreno

Како што разбрав ја денеска...Брацо се согласил да остане само ако цела управа поднесе оставка и скоро цела управа се сложила да поднесе оставка,но еден(да не го именуем кој е)се напраел паметен и несака да поднесе оставка и сеа треба да стапимо ние(ВОЈВОДИ) на сцена и да го натерамо да поднесе оставка,ако не сака со добро ќе мора со лошо:toe:

Како што разбрав ја денеска...Брацо се согласил да остане само ако цела управа поднесе оставка и скоро цела управа се сложила да поднесе оставка,но еден(да не го именуем кој е)се напраел паметен и несака да поднесе оставка и сеа треба да стапимо ние(ВОЈВОДИ) на сцена и да го натерамо да поднесе оставка,ако не сака со добро ќе мора со лошо:toe:

Ако е ваке ка што кажуеш да му ја ебем мајктата у пичка на тој ЕДЕН:@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom