Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
АУУ ЕЈ ЖИВИМ ЗА СРЕДА ОВОЈ МОМЕНТ ОД КОГАЈ ГО ЧЕКАМ ТЕТЕКС ДА СЕ БОРИ ЗА ТИТУЛА :vozbud:

Знае некој дали ќе има директен пренос во среда на МТВ1 и МКТВ Сат ?

Знае некој дали ќе има директен пренос во среда на МТВ1 и МКТВ Сат ?
Би требало да има пренос, пошто свака година има пренос од финале на куп.
Уосталом, еве ти го сајтот од МТВ, па види :
http://www.mrt.com.mk//index.php

Најсигурно ви е да дојдете на стадион да гледате. Така нема сигурно да промашите да гледате :salut:

АЈДЕЕЕ ВОЈВОДИ УШТЕ ЕДЕН ДЕН ОСТАНА,УШТЕ ЕДЕН ДЕН ДО МОМЕНТОТ КОЈ ГО ЧЕКАВМО ОД КОЈ СМО РОДЕНИ,УШТЕ ЕДЕН ДЕН ДО ОСВОЈУЕЊЕ НА КУПОТ И ГОЛЕМОТО СЛАВАЊЕ НА ПЛОШТАДОТ ВО ТЕТОВО,ЗАТОА СВИТЕ СТАРО-МЛАДО,ЖЕНСКО МУШКО У СРЕДА 12 Ч ЖЕНА ПАРК КАЈ СПОРТСКИОТ ЦЕНТАР:vozbud::vozbud::vozbud:

Го сакавмо Тетекс у финале, ете го Тетекс у финале, сакамо пехар, ете шанса за пехар, затоа, утре свите масовно да го преплавимо Скопје.

Ајде ајде ајде неможем више да дочекам!! :) Утре свите 12:00ч. жена парк, ќе се даваа нови мајце...затоа присуство задолжително.

п.с мајцете са ЕКСТРА!!

Ајде ајде ајде неможем више да дочекам!! :) Утре свите 12:00ч. жена парк, ќе се даваа нови мајце...затоа присуство задолжително.

п.с мајцете са ЕКСТРА!!

e9u4o5.jpg

fv8wmo.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

Чекај бе па ти не им ги покажуј уште од сега :) Нека ги копка малку :)

А уствари од колку е утакмицава :pos: Ме мрзи да барам, па нека биде некој добар да ме извести :) Иначе полагам до 2, па се надевам не им прднало да ја стават толку рано и утакмицава :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom